haha melly29,ti bi da mi zajedno prolazimo kroz slatke muke.. i jaaaaaa bi ti se rado pridružila sad sam ponovo računala sutra mi je dan D i dogovorili smo se ja i mužek ako do srijede ne dobijem još navečer radimo testić...hehheeh jaaaako smo nestrpljivi
Pocelo kod mene veselje, probada me u krizima, boli u donjem dijelu trbuha i grudi su mi bolne i osjetljive, a rasplace me i najmanja sitnica. Mislim da mi vjestica dolazi i prije
😛😛
💑💑
...i ja bi bebicu ubrzo..;)...Čestitam svima koje imaju plusic i one koje nemaju al mu se nadaju...
Cure...... Meni jutros u posjet došla najgora neprijateljica :(((((( oči još krmeljave ni progledala još nisam kako treba je......m li joj sve po spisku, tako sam tužna i bezvoljna cijeli dan. Rekao mi muž jutros ne brini čim vještica ode mi ćemo opet hopa cupa svaki dan ako treba. Eto ja ću u nove pobjede a vama ostalima želim puuuuuno sreće i mislim na vas
luna28 mi smo ono zajedno bile u neočekivanju...baš mi je žao šta je gadura došla kod mene još nema ništa čekam još koji dan i idemo po testić..
Drage sve! Cestitam pozitivnim curkama! Vibram za plusek svima koje jos cekaju. Moja je gadura kasnila 4 dana. Dosla je danas. Alo vec mi je jucer bilo jasno i zasto kasni i da ce uskoro stici. Naime zavrsih na hitnoj zbog upale mokracnog mjehura. Sad sam na antibiotiku dok se to ne rjesi. Do zada su nam zabranjeni i odnosi. Umirem od bolova sto od menge sto od mjehura, a kad piskim ko da piskim zilete...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy pa ti nikad na zelenu granu sa svojim ciklusima... jedva cekamo iduci mjesec...
mare....figiceeee
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji