haha melly29,ti bi da mi zajedno prolazimo kroz slatke muke.. i jaaaaaa bi ti se rado pridružila sad sam ponovo računala sutra mi je dan D i dogovorili smo se ja i mužek ako do srijede ne dobijem još navečer radimo testić...hehheeh jaaaako smo nestrpljivi

Pocelo kod mene veselje, probada me u krizima, boli u donjem dijelu trbuha i grudi su mi bolne i osjetljive, a rasplace me i najmanja sitnica. Mislim da mi vjestica dolazi i prije
😛😛
💑💑
...i ja bi bebicu ubrzo..;)...Čestitam svima koje imaju plusic i one koje nemaju al mu se nadaju...
Cure...... Meni jutros u posjet došla najgora neprijateljica :(((((( oči još krmeljave ni progledala još nisam kako treba je......m li joj sve po spisku, tako sam tužna i bezvoljna cijeli dan. Rekao mi muž jutros ne brini čim vještica ode mi ćemo opet hopa cupa svaki dan ako treba. Eto ja ću u nove pobjede a vama ostalima želim puuuuuno sreće i mislim na vas
luna28 mi smo ono zajedno bile u neočekivanju...baš mi je žao šta je gadura došla kod mene još nema ništa čekam još koji dan i idemo po testić..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji