Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ineskica
    03. Kolovoz 2014. 21:39

Bit ce mare nama +++

😛😛
    💑💑

mare27
    03. Kolovoz 2014. 21:41

pozlatile ti se riječi!!!!!

Melly29
    03. Kolovoz 2014. 22:42

uuuu mare ima veeeliki + ♡♡♡

mare27
    04. Kolovoz 2014. 07:47

haha melly29,ti bi da mi zajedno prolazimo kroz slatke muke.. i jaaaaaa bi ti se rado pridružila sad sam ponovo računala sutra mi je dan D i dogovorili smo se ja i mužek ako do srijede ne dobijem još navečer radimo testić...hehheeh jaaaako smo nestrpljivi

Ineskica
    04. Kolovoz 2014. 15:35

Pocelo kod mene veselje, probada me u krizima, boli u donjem dijelu trbuha i grudi su mi bolne i osjetljive, a rasplace me i najmanja sitnica. Mislim da mi vjestica dolazi i prije 

😛😛
    💑💑

• Ive3
    04. Kolovoz 2014. 16:22

...i ja bi bebicu ubrzo..;)...Čestitam svima koje imaju plusic i one koje nemaju al mu se nadaju...

Mare2017
    04. Kolovoz 2014. 20:24

Cure...... Meni jutros u posjet došla najgora neprijateljica :((((((  oči još krmeljave ni progledala još nisam kako treba je......m li joj sve po spisku, tako sam tužna i bezvoljna cijeli dan. Rekao mi muž jutros ne brini čim vještica ode mi ćemo opet hopa cupa  svaki dan ako treba. Eto ja ću u nove pobjede a vama ostalima želim puuuuuno sreće i mislim na vas 

mare27
    04. Kolovoz 2014. 21:04

luna28 mi smo ono zajedno bile u neočekivanju...baš mi je žao šta je gadura došla kod mene još nema ništa čekam još koji dan i idemo po testić..

05. Kolovoz 2014. 01:15

Drage sve! Cestitam pozitivnim curkama! Vibram za plusek svima koje jos cekaju. Moja je gadura kasnila 4 dana. Dosla je danas. Alo vec mi je jucer bilo jasno i zasto kasni i da ce uskoro stici. Naime zavrsih na hitnoj zbog upale mokracnog mjehura. Sad sam na antibiotiku dok se to ne rjesi. Do zada su nam zabranjeni i odnosi. Umirem od bolova sto od menge sto od mjehura, a kad piskim ko da piskim zilete...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 10:04

ProudMomy pa ti nikad na zelenu granu sa svojim ciklusima... jedva cekamo iduci mjesec...
    mare....figiceeee

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.