Ja sam jako zalosna, izgleda da sam pokupila neki virus, povracam cijeli dan, muka mi je i imam proljev. Grcevi u stomaku prisutni. Bojim se da se nisam otrovala hranom. Trebam dobit oko cetvrtka pa ne vjerujem da su u pitanju jutarnje mucnine-a i traju cijeli dan. Nadam se da nije nest ozbiljno i da nece nastetiti ako se nesto primilo :(((
Ja kad sam prvi put bila trudna isto sam mislila da sam pokupila virus, povracala i imala proljev, tak da moguce da je +
😛😛
💑💑
Ineskica, a kad su ti pocele? Ja trebam dobiti za 4 dana. I jel su ti trajale cijeli dan? Ma ja imam neke grceve u zelucu, a jucer jela neki umak, neka jaja, suhomesnato,itd. a cijelo vrijeme pazim na hranu i sad u gostima bila jela, mislila bit ce ok i eto, cvrsto sam uvjerena da sam nest zeznila hranom :( guzu sam ostavila na skoljci da prostite :(
ja sam neutralna jer se bojim opet razočaranja,al sve mi čudno jer nemam ama baš nikakve simptome ni trudnoće al bome ni menge.... sve nešt čudno
Ja sam bila trudna vec 5tj kad su pocele, trajale su 4dana i onda sam napravila tek test i +. Proljev je prestal za dva, tri dana, al cjelodnevne mucnine ostale.
😛😛
💑💑
Sortiraj odgovore
Najstariji