Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Kolovoz 2014. 10:47

Tina, nis me ne pitaj, nadam se da cu rijesit to antibiotikom. Kad ga popijem idem na urin i urinokulturu da vidim jel otislo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marincica
    05. Kolovoz 2014. 12:50

ProudMomy  nadam se da će ti proći uskoro upala Vjerujem da te boli,i ja sam isto imala takvih problema prije nekih 7-8 godina i antibiotici mi to rjesili, i eto od tad nemam nikakvih problema

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

05. Kolovoz 2014. 12:54

Marincica, hvala ti! Meni ne ovo prvi put da sam kod dojtora zavrsila zbog toga. Znala sam se malo prehladit, pa bi me malo bolilo dok piskim, ali nikada ovako.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marincica
    05. Kolovoz 2014. 13:11

Kad sam ja imala meni tj mojoj mami je jedna gospoda rekla da na tavu stavi 2 žlice soli i da malo zagrije i da doda malo octa nekih otprilike žlicu i sve skupa zagrijes pa stavis u gazu ili na krpu napravis oblog i stavis na na trbuh, djeluje na razno razne upale. Probala sam bila i mogu ti rec da popusti bol bar meni je :) 
    A od drugih sam cula za neki "lijek" od češnjaka.... 1,-2 puta tjedno u 2 dcl tople vode zgnjecis par česnja česnjaka i ostavis 10 min da odstoji, i popijes, ak nemres mozes staviti malo meda . To nisam probala al mislim da pomaze jer cesnjak ipak ubija rano razne bakterije... 
    Inace ne volim trosit tablete, pa vise idem prirodnim putem kad me nekaj zaboli.

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Melly29
    05. Kolovoz 2014. 16:18

Proudmomy zelim da ti brzo prođe upala 

mare27
    05. Kolovoz 2014. 18:02

i kako  se osjećaš melly29 kao trudnica?

Melly29
    05. Kolovoz 2014. 19:32

Hahaah.. za sada dobro.. samo imam osjecas da mi grudi brzo rastu  . bila sam kod ginekologce jer me jajnik jako boli.. ali nije na njemu nista nasla.. sutra ujutro idem vaditi bhcg.. jel vidi tockicu ali nemoze mi reci koliko je tjedana 

Melly29
    05. Kolovoz 2014. 19:34

Jeli koja od vas pila duphaston tablete?? dali one nisu za ciklus??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.