molim bucka1990,jako mlada?? pa ja sam već 28 pa radimo tek na prvom djetetu..ehheehhe
heheh tako je... ja imam 29 pa radimo na prvom djetetu... inace sam radila jucer test.. s ckearblue digital.. ali je bio - !!!! ah.... sad opet nade da svejedno ne dode sutra vjestica ili prekosutra.. i nikako vise ovu godinu!!! to svim trudilicama zelim
ma uranila sam s testom.. koji moze pokazati i do 4 dana ranije...al eto.. vidjet cemo sada..
E kad bi vještica znala koliko smo samo testova napravile zbog nje Mislim da proizvođači ove divne stvarčice itekako zarađuju na nama!!
Nama je akcija gotova, pa sad opet čekanje i čekanje, opet ću ponoriti ova dva tjedna!!
Znanstvena istrazivanja pokazuju da su najbolje godine za trudnocu 20.-25.ali eto, ja imam 27 a pokusavam prvo dijete. fakultet, trazenje posla, idealan partner itd odgodili su prvu trudnocu. no, na sudbinu se ne moze toliko utjecati a nisam ja kriva sto mi se stvari nisu prije poslozile. malo mi je krivo sto nemam ko neke moje kolegice vec par djece iza sebe, ali tako je moralo da bude. nadam se da ce mi se ostvariti majcinstvo u 27.ako vec nije prije...
Krivo sam se izrazila...mislila sam upravo to reci-sad su neke kao idealne godine i sad da li raditi ili cekati tko zna sta..partnera imam stalnog vec duugo, kucu imamo, posao nemam ali eto ako cu zbog njega odgadati onda nece to tako brzo...Jucer je muz dosao,malo romantike itd, njemu se ne odgada :-) drugim rijecima:cekamo vjesticu...:-)prepustit cu u bozje ruke ...
lidija87 skoro pa ista situacija kod mene i ja sam još 27,al samo do 9 mj pa već pišem 28 heheh ,a bucka1990 sretno! Nadam se da ćemo ugledat plusiće ovaj mj,nebi bilo fer da opet sve izvisimo i da kretenuše pobijede !!!!!
Drage moje samo bez optericivanja ....budemo mi ugledale te plusice prije ili kasnije
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Drage moje,vi od 27,28 godina,nemoje se puno brinut,doci ce plusic brzo.Da vas malo utjesim posto vidim da je diskusija o godinama i kad je pravo vrijeme za bebu,evo ja cu brzo napunit 39 godina ,jos nemam djece(nazalost) ali se ne gubim nadu.
Sortiraj odgovore
Najstariji