Drage cure/žene.
Evo da Vas napočetku pozdravim. Nova sam ovdje i ovo je moj prvi post
Pridružila sam Vam se, jer sam željna savjeta i čitanja Vaših iskustva sa budućim i onima koje već imaju najveće blago na svijetu-djecu. Nažalost, ja još nisam postala mama, trudimo se iz mjeseca u mjesec, ali uzalud...liječnik mi je rekao da će to biti malo teže, jer mi je matarnica naopačke okrenuta, no malo sam čitala po forumima i zaključila da jako puno žena ima sa tim ima problema i da su uspjele jako brzo dobiti bebicu, no kod mene nikako da se uhvati..eh sad, imam Chronnovu bolest, pa sad ne znam da li to ima veze sa time, pošto pijem hrpu lijekova...no mi ćemo se i dalje truditi i moliti da će se ubrzo primiti...:))
Eto šaljem Vam punooo pozdrava i držim palčeve svima Vama koji pokušavate zanijeti, da Vam se što prije dogodi da se primi i da postanete mame::))
Što me ne ubije, to me ojača...
Ally1985 ima tu vec mojih par postova...da se ne ponavljam...ugl.cca 2 god.smo skoro pokusavali i sad ulazim u 31tjedan trudnoce koja je rizicna otpocetka i to jako...ugl.ne smijem nikam iz kreveta, osim wc..vise od pola sam prelezala u bolnici..sad su me na kratko pustili doma i u 34tt trebam opet ici (vjerovatno do kraja)...i kad mi je jako tesko i kada jedva sve podnosim- pomislim na to koliko smo ju iscekivali i da je vecina iza mene i imam konacan cilj pred sobom...i onda se sjetim ljudi poput tebe (i sebe same dok sam iscekivala iz mj.u mjesec hoce li biti sta) i nekako mi lakse svu tu muku podnjeti..
U mislima sam sa svima vama,onom kome je uspjelo iz 1.pokusaja ni sam nije svjestan koliko je sretan..a s obzirom na sve tvoje tegobe od i najiskrenije ti zelim ostvarenje tvog sna!!!
Ja svoju nemam jos u rukama,ali je neopisiv osjecaj (nakon svega) osjetiti kako to malo bice raste u tebi!
Svakoj od vas od srca zelim da iskusi taj osjecaj!!!
A tebi zelim punoooo srece & uspjeha i nadam se da ces pobiti sve lijecnicke teze...samo se probaj opustiti i ne razmisljati previse o tome!!!
SRETNO CURE!!!
Citam vas,pratim vas!!!!
ally1985 dobrodosla i sretno
Zelim se samo nadovezat na Hope-inu izjavu da pobijes sve lijecnicke teze. Naime, poznajem slucajeve kojima su doktori rekli da ce jako tesko zanijeti te da mozda nikad nece imat djecu a na kraju ih rodile nekoliko (problemi s policisticnim jajnicima, pregradama na maternici, itd.) Hocu reci, sve treba primiti sa zadrskom i nikad ne gubiti nadu, naravno da ima onih koje ne mogu, mozda ne mogu ni ja, ali neki su pokusavali godinama i godinama a na kraju dobili prvo dijete nakon 10 godina kad su mislili da je otisla svaka mogucnost trudnoce. Mozda nam se svima ostvari zelja bas onda kad najmanje budemo ocekivale. Tijelo covjeka je cudesno i neke stvari mozda nikad ne budemo mogli shvatiti jer ono radi na poseban nacin te cak ni doktori ne mogu uvijek sve znati ili odgonetnuti. Puno srece svima :)
imaš pravo lidija87, al ovih 10 g me užasava...tj. tresem se od pomisli da ću čekat godinu dana,a na ovih 10 ne želim ni pomislit
Muž i ja već nekoliko mjeseci radimo na bebi ali još uvijek ništa :( svaka vještica je dočekana sa razočarenjem ali nedamo se,glavu gore valjda će Bog dati i nama mogućnost da imamo bebu i pružimo joj svu moguću ljubav....
Cure držite se i nekada se nikada neprestanete nadati :)
Drage mame i buduce mame,pozdrav svima!
Tu sam nova,ali pratim vas vec duze vrijeme.Veselim se svakom vasem plusu i zeljno ocekujem kad cu i ja napokon kod sebe ugledat jedan veliki plus. Puno srece svima i da sta prije postanemo mame.
Samo da javim, bila kod ginica zbog bolnih ovulacija, koje su me pocele muciti nakon poroda. Napravio mi papu i sve briseve. Uzv super, sve se vratilo na mjesto. Cekam da mi jave za nalaze. On nije za neku terapiju, bar za sada. Probat cemo za pocetak s prirodnim pripravcima.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nove cure DOBRODOSLE i svakoj od vas zelim od da sto prije ugledate svoje + !!!!
I da menga na neko vrijeme zaboravi na vas , ustvari i krvarenje (jer ja kad sam napokon docekala taj + u 12 i pol tjedana trudnoce sam zavrsila u bolnici u krvi do koljena,i 2 i pol mj.narednih krvarila)..hvala bogu beba super napreduje!
...ali kada vam se desi trudnoca (a ja duboko VJERUJEM DA HOCE!!!) niti jednoj ne zelim te strahove kroz koje i sama prolazim iz dana u dan (mislila sam da je jedina briga docekati +, i da cu onda narednih 9mj.biti bez briga)
(.... pobjegla por. prije )
Ugl. SRETNO VAM SVE I JEDNOJ!!!
Tko nije prosao- ne zna sta znaci ta strepnja i to iscekivanje iz mjeseca u mjesec!
...drzim fige da vas sunce obasja sto prije (u obliku plusica )
Sortiraj odgovore
Najstariji