ajde nadam se da nije nesto strasno i cekamo iduci mjesec... javi sto ces obavit kod ginica...ako se ne varam danas idete doma??
Laura 21.08.2014 :-*
nista...eto sutra sam 39+0 i nema ama bas nikakvih promjena... nadam se da ce uskoro jer mi je vec stvarno dosta...trbuh mi je ogroman i nis pored njega vise ne mogu normalno radit..
Laura 21.08.2014 :-*
dobar dan želio bi s nekim pričati o muškoj neplodnosti.
ja sam prebolio zaušnjake u 20. godini i bolest je uništila sve spermije nažalost…
bio sam na BIOPSIJI testisa i ništa :((((
sada imam 28 godina moja žena ima 33 i dalje se jako volimo :))
Bol koju nosim u sebi je teško opisati…
Ako netko nešto zna ili može pomoći jako bi mu bio zahvalan.
drage moje da vam se javim, vjestica je stigla tacno poslije 2 mj, ocekivala sam je prosli mj na 25- datum, a ona je dosla ovaj :( uzasni bolovi, prvi dan za neopisano :( pozdrav za sve ljubim vas
E drage moje, ja sam aktivno radila na bebi i naravno, cekam rezultate iducih dva tjedna. Inace, odustajem od svih gluposti predvidanja, mjerenja bazalne i slicno, kako Bog bude htio. Ta mi bazalna uopce nije nikako sjela, ali ajd, saznala sam bar da mi ovulacija nije 14.dan vec 17.dan ciklusa, bar nesto. Inace, sad mi je malo i pala temp.a koliko sam shvatila trebala bi ostat povisena u drugom ciklusu, pogotovo kod zaceca no vidjet cemo. Nema sekiracije i problema, ovaj mjesec se fizicki ok osjecam, ne osjecam nikakve promjene i necu trazit simptome jer pred menzes i pozitivan test su skoro isti tako da, laganini. Puno srece svima, cujemo se za koji tjedan jer ne zelim razmisljat uopce o testu jer cu se ziva pojesti ko i prosli mjesec :* puse svima
Sortiraj odgovore
Najstariji