Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    24. Srpanj 2014. 10:55

puno sreće svima

Miki35
    24. Srpanj 2014. 11:01

Hvala mare27, baš tamo na drugoj temi komentiram ženska imena i ako jednog dana budem imala kćerkicu zvat cu je Mara 

mare27
    24. Srpanj 2014. 18:21

Miki

Hvala mare27, baš tamo na drugoj temi komentiram ženska imena i ako jednog dana budem imala kćerkicu zvat cu je Mara 

hehe miki,inače sam Marina ,ovo je nadimak jedne moje prijateljice,ali mi je drago
    i ja već imam imena Lucija i Karlo nestrpljivo ih čekam

24. Srpanj 2014. 15:53

Jedan slani pozdrav svim trudilicama :-)

Samo da kratko javim, kako se ja ovaj mjesec ne nadam nicemu, ovulacija mi je bila toliko bolna, da me prikovala za krevet i da nisam mogla ni pomisliti na seks... :-(

renata6
    24. Srpanj 2014. 21:13

ProudMomy

Jedan slani pozdrav svim trudilicama :-)

Samo da kratko javim, kako se ja ovaj mjesec ne nadam nicemu, ovulacija mi je bila toliko bolna, da me prikovala za krevet i da nisam mogla ni pomisliti na seks… :-(

Kaj? Pa kako to da je bilo tako bolno? Znaš, sad sam se sjetila da kad sam bila na moru i meni je tako bilo, inače nemam problema ali kad se kupam u moru(meni je voda uvijek hladna), imam bolnu i ovulaciju i dotićnu!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    24. Srpanj 2014. 16:26

ha????? sad sam totalno razocarana.........

25. Srpanj 2014. 00:17

Tina0208

ha????? sad sam totalno razocarana………

Idem kod ginica sad kad dodjem doma. Bolilo me ko vrag. Poslije poroda su me ovulacije pocele uzasno boljeti, ne znam zasto, prije nikad nisu. Imala sam bolne menge, ali ovulacije ne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Laura 21.08.2014 :-*

Melly29
    24. Srpanj 2014. 16:31

Ineskica
    24. Srpanj 2014. 21:00

Nadam se da budemo sve ugledale plusic cim prije :)

😛😛
    💑💑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani