Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melly29
    26. Srpanj 2014. 10:27

lidija87 i ostalim trudilicama zelim da napokon uspije... i da bude tih plusicaaaa  ja vjesticu ne ocekujem iduci tjedan..ali ovaj put sam flegma da se nebi opet razocarala ki zadnji put..tako da samo laganini.. sta bude bude.. ako ne uspije ovaj put onda ce na moru  

Miss_Miu
    28. Srpanj 2014. 01:42

U ne iščekivanju vještice nekaj u glavi brijem (vrtenje u glavi, bol u leđima) ali ne obazirem se previše da se ne bi jako razočarala. Sretno trudilicie moje:* 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Marincica
    28. Srpanj 2014. 10:28

Miss pridružujem se ne isčekivanju, ovih dana nebi mi  trebala doci , al najbolje zaboravit na to ( kolko možemo), pa sta bude bude ;) 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Melly29
    28. Srpanj 2014. 11:39

Tako je ženske... sto bude..bude..  :****

Hope
    28. Srpanj 2014. 11:50

Drage moje!!!
    U potpunosti se mogu staviti u vasu kozu...ne znam koliko vam je utjeha i koliko pomaze- ali, evo i mog iskustva...
    Pokusavali skoro 2 god.i vec se jaaaako poceli brinuti,a ko za vraga- imala sam dojam da su SVE cure oko mene trudne i kad bi vidjela neku trudnicu tako sam joj ljubomorno znala buljiti u trbuh...i misliti "o boze,pa sta sam ti ja zgrijesila"...tim vise jer sam u tom periodu poznavala 1 trudnicu (od poznanika zenu) koja je cijelu trudnocu pila, pusila, tulumarila...a ja sam se pazila,racunala i NISTA!!!
    Teoriju CIJELU znam napamet...od bazalne temp.,plodnih dana,caj od vrkute za plodnost...vec su mi rekli ukinuti internet 
    ...i vele- OPUSTI SE!!! 
    Ma,KAKO, kako se opustiti??!
    Znala sam reci " dajte mi to na recept! Lako reci svima kojima od 1.upali!"
    I doista-valjda sam vec bila luda od temper.,brojenja i ostalog...i skuzim da menga fali...a ja se nekak cudno,drugacije osjecam...
    Al si nisam dala za pravo- jer sam si to vec mjesecima ranije- svaki mj.davala takve simptome!
    Jos sam tvrdila da sam se prehladila..i s obzirom da smo vec dali hrpu love na testove- dragi ode i kupi neki najeftiniji...kad ono + (u sekundi!!!) i nismo vjerovali (nakon toliko iscekivanja) i ode i kupi 2.test malo skuplji i ZBILJA + !!!!
    Sad smo skoro u 31.tjednu i imam jako rizicnu trudnocu,ali bebica super napreduje...i kada pomislim da mi je tesko- sjetim se za koji cilj podnosim ovu zrtvu..i odbrojavam od danas do sutra...dobar dio sam odlezala u bolnici,ali je vecina iza nas..i po sluzbenom terminu- nasa cura za 67 dana treba biti sa nama!!!

...eto drage moje..malo sam oduzila,al bilo bi nepovezano da sam sta preskocila!

Doista vam najiskrenije i iz iskustva kazem- uzivajte sa svojim ljubavima i u tim trenutcima pokusajte ne razmisljati o + i dogodit' ce se!!!!

Sretno vam svima!
    (vidite kak ove klinkice iz 1.ostanu trudne,jer valjda ni na sek.ne pomisle o toj mogucnosti)

Vjerujem u SUPER ishod kod svake od vas 

mare27
    28. Srpanj 2014. 11:59

draga hope,svaka riječ ti je na mjestu,ja se trudim već šest mjeseci(na tvojih 2 god nije puno ,al opet..meni je) i svako ne očekivanje menge me ubije(najduži dani) ovaj mjesec smo stvarno bili opušteni u na moru i da slobodno kažem ,seksali se puuuno ,evo sad sam počela opet puno razmišljat o tome jer je tjedan i po do dana D ,možda se posreći i nama! A šta se tiče razmišljanja kad vidim druge trudnice ludilo hehhehe nisam previše ljubomorna samo ono- i ja biii , a nikak mi ne idu u glavu klinkice,kako to kažeš piju ,puše,lumpuju i TRUDNE SU!!!!!

Hope
    28. Srpanj 2014. 12:42

Mare27 znam da je suludo pricati,ali evo ja sam zivi primjer- maximalno se trudi ne razmisljati...zaokupi misli necim...ne znam...pisi pjesme, gledaj filmove,setaj...najgore kad sama ostanes ili sta mi je jos vise islo na zivce kad ljubopitljive babe pitaju "a sta vi cekate? Jel planirate sta?"
    ...ufffffff....tad para iz usiju krene....i znala sam reci- kak da se iskljucim kad malo- malo netko pita takvo (meni otrcano i jadno) pitanje!
    Znalo mi je doci da im da prostis u originalu kazem- "jbm.se svaki dan,al se ne hvata...imate li kakav savijet "

Sad kad mi je trudnoca ovoliko rizicna- znam reci da nikom ne bi pozeljela takvo sta...ali sam poslozila kockice u glavi i znamda ne traje vjecno, samo da beba bude ziva i zdrava- isplati se i 9mj.lezati...kad se sjetim koliko smo je zeljeli...izgurat' cemo i ovo!!!!

Hope
    28. Srpanj 2014. 12:48

Imam frendicu kojoj je muz prebolio zausnjake,a nj.samo 1 jajnik odradjuje i to neke male funkcije i nikak ostati trudna...i na kraju uz umjetnu oplodnju uspjeli i onda je rekla "sad se napokon mogu opustiti,imam svoje dijete, imam za koga zivjeti.." i tako neplanirano nakon god.dana ostala trudna opet i to prirodnim putem i veli i sama- godinama su pokusavalii pomirili se sa tim da nema teorije ista prirodnim putem...i eto kad su najmanje ocekivali stigla cura!!

Johanna
    28. Srpanj 2014. 14:59

Pozdrav svima! Već duži period vas pratim ali nikako da se učlanim i pridružim vašoj hrabroj družini. Od kako sam se udala, želja za bebom je samo bivala sve jača i jača. Naravno, zbog financijske situacije u RH,nismo se usudili ni pomišljati jer ne bih mogla zamisliti da mom djetetu nešto fali. Sada živimo već 3 mjeseca u Švedskoj i prošli mjesec smo odlučili konačno se pozabaviti i time. Nismo se baš puno trudili zbog posla moram priznati, ali nekako imam osjećaj da će bebica ubrzo doći. Vješticu trebam dobiti za 10 dana ali Boga molim da je ne dobijem  Želim Vam svima puno sreće, puno bebaća i sve što bih samoj sebi poželjela. Pozdrav iz sunčane Švedske 

Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.