Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    22. Srpanj 2014. 11:23

puno sreće i tebi luna28 i ja svoju ne očekujem 6.8.

Ineskica
    22. Srpanj 2014. 11:47

Pozdrav :) i mi se trudimo već godinu dana i ništa. Imala sam spontani prije dvije godine... Bila sam na svim mogućim pregledima i sve je u najboljem redu, samo se treba opustiti... Prvi put sam ostala trudna nakon mjesec dana pokušavanja, zato mi je sad čudno da je prošla već godinu dana, a ništa? Ima tko slična iskustva?

😛😛
    💑💑

Melly29
    22. Srpanj 2014. 13:13

Curke drzim fige da stvarnoooo vise ne dode vjestica   ovaj mj nam je svima dosla.. a tako smo se trudile... tako da je ovaj put saljemo svi na veeeeeeelikiiiii GO !!!! I ja se nadam da nece doci 01.08 !!!  

Mare2017
    22. Srpanj 2014. 15:09

Hvala ti Mare27 skupa ćemo se veselit tamo 10.8 kad bude kasnila a i ostale curke će nam se pridružit u veselju kad i one ugledaju plusiće. Ima da ju sve koliko nas ima kolektivno sje...... mo da ne budem prosta. Ma ima da je nema .  Ineskica kao što si i sama rekla samo opušteno .šaljem vam svima pozitivne vibrice 

Melly29
    22. Srpanj 2014. 18:40

Soryyy cure poslal dva puta isto .... 

renata2912
    23. Srpanj 2014. 14:21

drage moje vidim da ste sve jako vrijedne citam vas redovno pratim kod vas sta se desava, nadam se da vam vase vjestice nece doci na datum na koji ih ne ocekujete,moja jos nije dosla mj dana mi kasni a test pokazao minus..ne znam sama sta da mislim, da li postoji mogucnost da me test slagao, a sto se tice i promena nista, malo mi nabubrile dojke kao kad trebam dobiti i tako stoje vec 15 dana i zigaju me jajnici s vremena na dvijeme :* pusica za sve vas :* <3

Tina0208
    23. Srpanj 2014. 15:28

renata2912 ja mislim da bi ti trebala posjetit svog doktora... nekak to meni vise nije normalno...

Laura 21.08.2014 :-*

Melly29
    23. Srpanj 2014. 15:31

Tako je. Odi ti doktoru najbolje..

mare27
    24. Srpanj 2014. 10:55

puno sreće svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.