Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    19. Srpanj 2014. 14:10

renata2912 pokusaj se malo ravnat po iscjetku...kad imas bilo kakav iscjedak,a pogotovo obilniji obavezno se seksat... pazite cure da ne dignete guze previse jer je zdjelica sama po sebi malo nagnuta u lezecem polozaju pa ako jos stavite i neki veci jastuk opet vam je isto ko da ste se i digle iz kreveta...
    i da...najbolje da se seksate navecer prije spavanja i vise ne ustajete...provjereno...

Laura 21.08.2014 :-*

• bucka1990
    20. Srpanj 2014. 07:50

Jutros stigla vjestica:-(inace je u pocetku oskudna-po par kapi, jutros se samo razlilo po gacicama:-/

lilianaa
    20. Srpanj 2014. 08:37

bucka1990 znam kako ti je...  Kad sam prosli mjesec dobila, bila sam toliko uvjerena da sam trudna da sam vec pomislila da je implantacijsko krvarenje  
    no dobro, i nama ce se posrecit, samo treba biti strpljiv i vjerovati u to  

• bucka1990
    20. Srpanj 2014. 09:35

Ma znam da je nemoguce da je implantacijsko-ono je oskudno...nego eto iz ne znam kojeg razloga je izrazenija bol i obilnija menga...prethodnih par je bilo jako oskudno pa mozda zato...eh mi zene stalno nesto...idem ja na more sljedeci mjesec i tamo cu se ko zeko mali sexati :-)

Marincica
    20. Srpanj 2014. 10:00

Renata2912  znam kako ti je , i meni je bila kasnila u travnju nikako je nisam dobila , tek sam je bila dobila 23.5—mjesec dana je kasnila, ponadalla sam se jer nikad mi ni kasnila mj dana, najvise 1 tjedan ….isto radila testove, debeli minus bio. Da bi mi gin rekel da je to kao zbog vremena najvise,ali i zbog moje debljine …..Kaj se tice sexa i spermica, bogme ista stvar je i kod mene , al kak  vele cure moras lezat ,dic noge..radim tak non stop al nekak scuri….ali iovak ionak jedan spermic je dovoljan da oplodi a ostatak mora izac …Al ja se nadam pa jedan bu moral probit ….
    TRUDILICE MOJE AJMO POSLIJE "VJESTICE" U NOVE POBJEDE!! PUSAAAAA

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mare27
    20. Srpanj 2014. 10:25

i ja imam osječaj da sve iscuri...jedan mj sam stalno dizala noge i ništ,pa nisam i opet ništ pa stavljela jastuk i ništ,koma  meni čak i na ležečki zna izletit ,pogotovo ako idemo ponovit radnju heheheh
     al da dovoljan je samo jedan mali migavi pa se uvjek nadam da će se taj jedan ipak naći

20. Srpanj 2014. 12:23

Iskreno da vam kazem, ja ne znam koliko to dizanje nogu i guze poslije seksa doista ima neke veze sa zacecem. Znam tocno dan kad sam ostala trudna s prvim djetetom. Nista od navedenog nisam radila, stovise nisam ni lezala, bila sam gore, sto bi znacilo i da sam se odmah i digla. I ostala sam trudna, tak da... Ne znam, isplati se valjda sve probati, ali ne bih rekla da je to neki recept.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    20. Srpanj 2014. 14:36

a mozda samo tvoj muz ima pravi mlaz...

Laura 21.08.2014 :-*

20. Srpanj 2014. 14:45

Pa ne znam bas, onda bi valjda djecu radio vec u prvom cikslusu "vjezbanja" :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.