Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    18. Srpanj 2014. 13:38

neznam koliko su te trakice pouzdane,al najsigurnije ti je seksat se svaki dan do iduce menge,a pogotovo kad uocis pojacan ili bilo kakav iscjedak... meni je to bila najbolja smjernica...
    istina,mozda nece uspjeti od prve,al do jeseni svakak hoce..samo ako ces se vodit time...

Laura 21.08.2014 :-*

Miki35
    19. Srpanj 2014. 11:41

Evo moja vještica stigla 2 dana prije , znaci ni ovaj mj nema +  buuuu a ništa u 8mj  sam na moru sa mužem pa cu se malo bolje potruditi!!

renata2912
    19. Srpanj 2014. 12:57

drage moje evo mene...vidim da ste se raspisale dok me nije bilo... MARE cestitam samo budi vrijedna i uspjet ces :) a sad moj problem...nisam vam se mogla javiti bio u kvaru internet, a poludila da podjelim ovo s vama, medjutim jos nisam dobila evo sad ce mj dana kako kasni vjestica, a sto je najgore i na testicu jedan veliki -- nista od bebe izgleda :( sama ne znam u cem je problem, strah me da su mi se pojavile ponove ciste koje sam lijecila prije mozda 8 mj :/ i od njih mi je uzasno kasnilo.. a postoji i dr opcija pila sam prije jedno mjesec i pol tablete za bakteriju u zeludcu, tzv.trojna terapija, pa ne znam da mi nisu one utjecale na ciklus.... ne mogu biti vise pametna...

i daaa jos nesto..hajde reci c otvotreno da ne trazim neke rieci posebne ehheh :) kad se dragi i ja sexsamo imam osjecaj da svi oni spermici z mene izadje dok stanem na noge :/ ne znam da li je i kod vas slicno :O ili sam ja uvijek poseban slucaj :*

izvinite za malo duzi tekst ali s vama se najbolje sipricam :** <3

lilianaa
    19. Srpanj 2014. 13:01

U nove pobjede! 
    Trudilice, kad ne ocekujete svoje vjestice? Ja ju ne ocekujem 7.8.  

lilianaa
    19. Srpanj 2014. 13:07

Renata2912 haha i ja imam taj osjecaj. Iako,meni je ginicka rekla da zbog moje konstrukcije dolje savjetuje 20-30 min lezanja poslije odnosa s blago podignutom zdjelicom ali ne previse da ne odleti sadrzaj u krivi dio i mogu ti reci da ode jedan dio van al vjerujem da nesto i ostane. Najbitnije da ne juris odmah pod tus ili setkarat okolo pogotovo na wc.

Melly29
    19. Srpanj 2014. 13:56

Renata2912.. zao mi je :( bas smo mislili da je + ..
    Ja svoju ne ocekumjm 01.08.. danas zadnji plodni dan pa cemo jos probati...
    meni je zadnji put sve izcurilo van.. e ovaj put ostajem lezati 30 min i podignem malo guzu..( jastuk ili nesto stavim) i malo samo poslje nesto izcuri.. i to je to 

renata2912
    19. Srpanj 2014. 13:59

morat cu i ja poceti s tom tehnikom stavljanja jastuka, ja vam pojma nemma kad su plodni dani a kad ne :( kad mi nikad nije redovno pa ne mogu ni znati...ja sam vm poseban slucaj

Melly29
    19. Srpanj 2014. 14:09

Hm.. neznam.. ja sam znala ici kod ginekologce i nekad mi i ona znala reci ee sad su ti plodni dani.. jesi probala sa trakicama.. ja sam ovaj put znala po izcjedku.. kao bjelanjak.. i jucer mi je nesto ČUDNO bilo.m nisam nikada do sada imala.. osjecaj kao da je nesto sitno iz desnog jajnika skliznulo odjednom..  prema maternici. I onda sam pomislila mozda je ovulacija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.