malabebaxzy ako ti tek sad kasni dan, onda je vrlo vjerovatno bilo prerano
koliko ti je najdruži ciklus trajao ?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, za pocetak upises podatke o ciklusima, godinama i to, a onda samo upisujes na datum koji je temperaturu od tog dana! Kasnije ces mrdati pa ces vidjeti i jos neke opcije i to! Al ja sam upisivala samo temp, odnose i drugi mjesec pracenja pocela voditi biljeske o iscjetku tj.sluzi...
A sveee zivo moze utjecati na temperaturu, nazalost!
Sanjarka88 obicno je uvijek dobijem 29.dan najkasnije (vrlo rijetko) 31… tako da se i ja nadam da je bilo prerano
Sanjarka, baš kako Pupa2 kaže, ja sam zbilja puno toga skužila u zadnjih mjesec dana koliko koristim FF, imaš čak i grafove temperatura drugih korisnica koje možeš uspoređivati sa svojim i na taj način isto skužiti što i kako...iskreno, to mi je najkorisniji alat koji sam do sada našla. prvih par dana sam upisivala samo temp a nakon toga postupno i počela bilježiti odnose, simptome, lijekove koje uzimam (čajevi, folna...)...sad krećem i sa sluzi i tako to :)
M još nije došla ali inače dođe tek popodne, javim vam se!
puse svima :)
ps malabebaxyz, mislim da si prerano radila test, možda da sada pokušaš opet? :)
joooj cureke hvala svima, bas ste sve super pozitivne i to mi je jako drago pa iskreno OhSoBoho razmisljam da ga stra ujutro napravim...malo me strah radit pop zbog onog da treba biti prva jutarnja mokraca
pa brzo će ujutro, još se samo malooo strpi
mislim da je ujutro razina hormona viša pa zato :)
pa brzo će ujutro, još se samo malooo strpi
mislim da je ujutro razina hormona viša pa zato :)
OhSoBoho
curke javim onda stra ujutro... pa cemo vidjeti sto kaze test
Ohso suuper, ništa onda def prelazim na ff
i neće doći popodne
malabeba onda svi držimo fige za sutra ujutro
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji