Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Kolovoz 2015. 12:19

malabebaxzy ako ti tek sad kasni dan, onda je vrlo vjerovatno bilo prerano 
    koliko ti je najdruži ciklus trajao ?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa2
    17. Kolovoz 2015. 12:24

Sanjarka, za pocetak upises podatke o ciklusima, godinama i to, a onda samo upisujes na datum koji je temperaturu od tog dana! Kasnije ces mrdati pa ces vidjeti i jos neke opcije i to! Al ja sam upisivala samo temp, odnose i drugi mjesec pracenja pocela voditi biljeske o iscjetku tj.sluzi...
    A sveee zivo moze utjecati na temperaturu, nazalost!

malabebaxzy
    17. Kolovoz 2015. 12:31

Sanjarka88 obicno je uvijek dobijem 29.dan najkasnije (vrlo rijetko) 31… tako da se i ja nadam da je bilo prerano
    OhSoBoho
    17. Kolovoz 2015. 14:06

Sanjarka, baš kako Pupa2 kaže, ja sam zbilja puno toga skužila u zadnjih mjesec dana koliko koristim FF, imaš čak i grafove temperatura drugih korisnica koje možeš uspoređivati sa svojim i na taj način isto skužiti što i kako...iskreno, to mi je najkorisniji alat koji sam do sada našla. prvih par dana sam upisivala samo temp a nakon toga postupno i počela bilježiti odnose, simptome, lijekove koje uzimam (čajevi, folna...)...sad krećem i sa sluzi i tako to :)

M još nije došla ali inače dođe tek popodne, javim vam se!

puse svima :)

ps malabebaxyz, mislim da si prerano radila test, možda da sada pokušaš opet? :)

malabebaxzy
    17. Kolovoz 2015. 14:12

joooj cureke hvala svima, bas ste sve super pozitivne i to mi je jako drago pa iskreno OhSoBoho razmisljam da ga stra ujutro napravim...malo me strah radit pop zbog onog da treba biti prva jutarnja mokraca

OhSoBoho
    17. Kolovoz 2015. 14:20

pa brzo će ujutro, još se samo malooo strpi 
    mislim da je ujutro razina hormona viša pa zato :)

malabebaxzy
    17. Kolovoz 2015. 14:22

pa brzo će ujutro, još se samo malooo strpi 

mislim da je ujutro razina hormona viša pa zato :)

OhSoBoho

curke javim onda stra ujutro... pa cemo vidjeti sto kaze test

Sanjarka88
    17. Kolovoz 2015. 14:27

Ohso suuper, ništa onda def prelazim na ff 
    i neće doći popodne 

malabeba onda svi držimo fige za sutra ujutro 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.