Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    16. Kolovoz 2015. 12:28

Bok cure!
    Ja se ovaj mj. Trudim sto vise opustit, bez puno racunanja I razmisljanja, ali to je za sad! Imam nekih jos 7 dana do plodnih dana, al upitno je oce li mi dragi bit tu! Nego bilo kako bilo trudimo se pokrit svaki dan!
    Danas pada kisa, od nocas, grmi, sijeva bas je fino rashladilo....oodma mi je glava bolje heheh!
    Nadam se da ce vam se ukazat plusici....aa nadam se da ce I ovaj mjesec biti moj!
    Inace, iskreno, imala sam dojam da se bebe prave sad pa sad, kao ono rjetki su oni koji se trude neko vrijeme, a sad zapravo vidim da je obrnuto rjetki su oni kojima bude iz prve!
    Eto zelim nam svima srecu I da max. Do nove godine svi s ovog pdf odemo na drugi!

url=https://lilypie.com]

Minions
    16. Kolovoz 2015. 14:43

Da ne mislite da sam nekud zbrisala evo me! 😊pratim vas i čitam postove! Uzela sam si nekih 10dana odmora i pokušala ne razmišljati o bebi,i da napunim baterije za kritičnije dane tj' dane kad treba stići m! Evo sad mi je 12dc  taman plodni dani, ovaj mj. Smo se dogovorili da nećemo biti opterećeni i da kak bude,bude. Pokušat ćemo pokriti dane,al ne samo sa ciljem da ostanem trudna nego da i uživamo!  Uz vaše savjete vidim da je matematika manje važna i nije baš najpouzdanija , pa prepuštamo sve u sudbinu i Božje ruke! Pa kak bude bude ovaj mjesec!  
    Lijepo vas sve pozdravljam i želim da vas zaobiđe m i da ugledate plusiće! 😘😘

malabebaxzy
    17. Kolovoz 2015. 10:19

Evo i mene, nisam mama, ali želim to biti baš jaaakoo… moj dragi i ja 3mj radimo bezuspješno na bebi… ovaj mjesec smo radili na bebi svaki drugi dan i kasni mi jedan dan pa se ja nadam kako je to to
    Sanjarka88
    17. Kolovoz 2015. 11:40

Dobro jutro ekipa 
    ima li kiše? kod nas se dobro napadala, a ohladilooooooooooo divota, spavala sam ko beba.

Moja temp se opet počela spuštat, zbunjola totalnaa trebat će mi cijeli život da skužim sve.....
    uglavnom 14dc 36,3 (kao i mjereni dani u prvoj fazi ciklusa), 15dc 36,7, 16dc 36,6 i danas na 17dc 36,5 pa ti budi pametan 
    kako god, ništa mi nije jasno

ohso jel došla m? Možda je rano za test bilo, ne gubi nadu 

Luki jel maleni bolje?  držim fige za sve naredne pretrage koje te čekaju 

peppe pula sve bi mi trebale poslušati tvog ginekologa, izbacit svu matematiku iz ove priče, samo ponekad je lakše reći nego učiniti 

Jagodica čestitke na + od  čisti primjer da se strpljivost isplati 

malabeba kad planiraš raditi test? Držim fige da je to to 

minions nek ovaj ciklus dobitan

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa2
    17. Kolovoz 2015. 11:49

Sanjarka, nema veze ako ti malo padne, ne mora ona stalno rasti... Meni je znala pasti pa se opet povecati.... Jesi si mozda skinula FF? Ako jesi, nemas brige, on ce ti sve lijepo zabiljeziti... Isto tako, na temperaturu ti moze stvarno svasta utjecati... Od toga kako si spavala, pokrivena, otkrivena, i hrpa drugih stvari... Iako ja nisam nikad primijetila da je meni nesto takvo utjecalo...

Sanjarka88
    17. Kolovoz 2015. 12:02

Pupa sve je to moguće? ma mene zbunjuje jer skužila sam teoretski kako to u principu ide no teorija je toerija, u praksi je očito šaroliko. 
    Malo zbunjujuće no ima vremena da sve skužim 
    ff skinula jučer, al sam sinoć prominila mob, sad je trebam opet skinut s tim da iako je nisam koristila malo mi je na prvu izgledala zbunjujuća 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.