Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    14. Kolovoz 2015. 19:29

OhSoBoho i Paula jaaaaaaaako jaaaaaako navijam i drzim fige!!!! Malalana takodjer! Ma bit ce to pozitivno sigurno!

Mallla
    14. Kolovoz 2015. 21:11

Hej, hej cure!
    Suosjećam s vama koje ste u iščekivanju od O do M/T. To je definitivno najduži period. Meni M taman završila pa sad je vrijeme za akcije...potrudit cu se da bude što češća, a posebno kad I ako ulovim pik.
    Ovih dana sam u stresovima raznim ali to mi odvlači mislI od ciklusa pa mi čak ni nesmeta stres u tom smislu! 
    Kad smo kod toga da nema O a imaa M iskreno nisam ni ja to znala, da M dolazi I kad nema O. Čak nisam znala ni za anovulatorne cikluse (to je isto, al eto) Ovdje sam svašta naučila.
    Sad sam samo na LH trakicama I kalendaru, a ako u roku od 6mj ne ostvarim T, onda uključujem bazalnu I čajeve. 
    Veliki pozdrav svima 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    14. Kolovoz 2015. 21:15

E da I Paula, malalana, Osho I druge koje iscekuju zelim vam II. 
    Trudnicama velike poljupce!
    Orhideya nemogu se sjetit jesi napisala da si trudilica ili tek odlucujes....aal ako je ovo drugo onda ti zelim da sto prije postanes trudilica. ..bbit ce sve u redu!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    15. Kolovoz 2015. 01:04

Evo i prije spavanja da navratim do vas...
    OhsoBoho u srijedu najranije bi trebala doci, ali moze i do subote. Aplikacije mi oznacuju cetvrtak. 
    Kao sto sam rekla imam hrpu tih testica s interneta pa cu sigurno koji popiskiti, ali njih ne uzimam zaozbiljno (osim ako pokazu dvije crtice ). A digitalni clearblue ceka spreman nedjelju.. ma kao da cu do tad izdrzati ako ne procurim... al eto, imam plan 
    Tebi drzim veeelike fige da ne stigne i da ugledas na testu sto sve zelimo.. 
    Pupa moja draga... nadam se da cu ti se brzo pridruziti na drugoj temi pa cemo druziti do kraja.. Kako si? Osim sto cekas zimu... da, stvarno ovo vise nije za izdrzati. Al ja voooolim ljeto... oko 30 idealno...
    I nasa peppepula ne ocekuje kad i ja.. nas dvije se nakon tri mjeseca opet stigle.. nadam se da cemo skupa slaviti..
    Mene jajnici stalno probadaju danima.. 
    Inace mene nikad ne boli prije M, mozda sat-dva prije.. Boli taj dan i ponekad sljedeci. A M traje 3-5 dana (dva obilno), prije poroda mi je trajala 5-7.
    Maja samo akcija iducih dana pa cemo ju s tobom neocekivati..
    MalaNo opet si nam nestala... Kako si, ti si sad u plodnim danima? 
    Malakoza stvarno ne znam tko moze napisti takav clanak sto si spominjala?? Strasno.. Ne pomisljaj na to da neces biti majka.. nek si otkrila to na vrijeme da terapija sto prije pomogne prirodi. Dragi Bog i malo medicine ce ti ppomoci da i ti drzis svog andela u narucju.. nadam se sto prije..
    Ostale drage trudilice zelim vam sto i sebi...
    Trudnice moje vama dupla pusa!! 

malalana
    15. Kolovoz 2015. 09:56

Čitala sam malo ostale teme na forumu i pročitala kako su neke od Vas koristile i biljku Maca koja navodno također pomaže pri začeći, ako netko zna nešto vise...pišite

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

Pupa2
    15. Kolovoz 2015. 10:24

Paula, ja sam kako koji dan! Npr, nocas se nisam mogla narediti koliko mi je bilo muka i uzasno... I jutros povracanje 3puta. A vec ima skoro 5-6 dana da nisam nikako povracala iako mi zna biti muka. Tak da ono, stvarno kako koji dan! Joooj iskreno se nadam da ces postati trudnica :) bas jedva cekam da nam se pridruzis. Ako mozes, izdrzi s piskenjem na stapic! Sretnoooooo 
    Malalana, ja nemam pojma na sto se tocno odnosi maca, ali ja sam bila kod travara i uzela mjesavinu cajeva. Medju svim tim vrecicama je bila macina trava i uputa je bila da ju pijem svaki dan. Kad sam zenu pitala tj.rekla joj da sam citala da macina trava ili marulja se smije samo do O koristiti, ona mi je rekla da je macina trava jedno, a marulja drugo. Bilo kako bilo, ja sam ju koristila cijeli mjesec i ostala trudna. A sad za koju macu ti pitas, ja nemam pojma :)

Lelly
    15. Kolovoz 2015. 10:24

Pozdrav drage moje!!! 
    Evo mi se vratili s godišnjeg! Sada raspakirat se, očistit kuću, pokosit travu... Uffff ima toga! Dragog sam poslala van da kosi a ja se nabrzinu ulovila kompa da vam pišem  
    Preletila sam zadnjih desetak stranica koliko sam stigla i vidim da ima puno novih trudilica a i pokoji + što me neizmjerno veseli  Pratim vas opet!!!
    Ja kao što sam i najavila, otišla ginekologu, ne svojoj jer je na bolovanju al sam otišla jednome za koga su mi preporučili doktori i za koga kažu da je stručnjak i da zna. Tako da nadam se njegovo mišljenje i dijagnoza su pouzdani. 
    Znači, nakon mog recitiranja svih tegoba što su me snašle i utzv-a dr mi je uzeo papu i briseve te sam još vadila krv i predala urinokulturu. Rekao je da mi je pojačan iscjedak i propisao antibiotik (sumamed 1g i medazol vaginalete + canesten vaginalete) i meni i MM. I sad, ja to fino počela piti i stavljati vaginalete kad za par dana došli nalazi i SVE negativno (papa uredu, brisevi ok, krvna slika super, urin sterilno)  i sad, što da si ja sada mislim, dal je on meni na srecu nešto krenuo dati pa ipak nije ništa ili on sumnja na nešto što se možda u tim brisevima nije moglo naći. Stvarno ne znam. Čitam sumamed od 1g se daje kod klamidije, a MM i ja vec 6 godina to nismo imali di pokupiti tako da ni to mi baš nije najjasnije. Sve u svemu eto sva sam pogubljena i ne znam što mislit. Čekam da završim s medazolom i canestenom pa opet na kontrolu. Ovih dana bi mi trebala biti i ovulacija i sve to al bojim se, ne znam kako ti antibiotici mogu utjecati na plod ako dodje do oplodnje tako da ovaj mjesec cemo malo pauzirat, a do drugog nadam se da ćemo bar nešto više znat  
    Šaljem vam svima puse a sada odoh se raspakirat 

Bambola
    15. Kolovoz 2015. 18:43

Drage dame drzim vam bas fige! Paula, Malano i ostali ❤️
    Moja gin kaze da sam ja kao lakse zacela jer sam tri ciklusa prije pila Duphaston radi tog jajovoda. Sad, nisam nikad nista mjerila, ali tijekom ta tri ciklusa smo otprilike gadjali O i nista. Ciklus kad sam ih prestala pit, a pocela Femisan A i ono klasika vitamine i kad apsolutno nista nisam gadjala- eto. Duphaston nije mentol bombon da se tek tako daje, al, ona tvrdi da je to uvelike pomoglo. A prijateljica je zacela na Klomifenu, trudili se, sve pretrage okej, al nikako (muz joj je pomorac, pa joj je otezavalao sta je tri miseca na brodu, tri doma), tako da je u prvom ciklusu te magije ostala trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.