Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malalana
    14. Kolovoz 2015. 15:37

Uglavnom, da vas i ja malo izvjestim, tek sam sada našla vremena. Iako ne pišem, čitam Vas svaki dan i zaista se obradujem, ali često i rastužim. Stvarno ste svašta prošle i to mi puno pomaže. Sad nakon tri mjeseca pravim pauzu s vrkutom, od marulje sam odustala jer mi se u srpnju skroz skratio ciklus, pa sad nisam vise sigurna u ovulaciju i ne smijem riskirati. Kupili smo i oređaj koji pomaže odrediti O, no meni još ne pokazuje nista. Počela sam čitati i stručnu literatutu. Naručila trakice s interneta. Stvarno krećemo u napad :-). I da počela sam piti Folnu kiselinu. Pa se nadam kako će to sve uroditi plodom. Po nekim mojim izračunima pogodili smo O ovaj mjesec, no sad ostaje čekati, iako se ne nadam previše. Očekujemo ju za 7 dana po skraćenom ciklusu, i 11 po onom kako inače imam, pa cemo vidjeti.

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

Paula5
    14. Kolovoz 2015. 18:25

OhSoBoho ti ne ocekujes danas-sutra? 
    Ja imam 50-tak testica s ebaya, pocet cu za koji dan... Znam da to nista ne znaci i treba cekati bar dan kasnjenja, ali eto kad ih vec imam... 
    Sto se vrkute tice moj savjez pijte, skodit ne moze.. Osim za one koje su na nekim terapijama hormona.
    Pusa....

OhSoBoho
    14. Kolovoz 2015. 18:43

Paula, u ponedjeljak mi treba doci. Kupila sam u dm-u first sign tek toliko da imam 
    Kad tebi treba doci?

Pupa2
    14. Kolovoz 2015. 19:29

OhSoBoho i Paula jaaaaaaaako jaaaaaako navijam i drzim fige!!!! Malalana takodjer! Ma bit ce to pozitivno sigurno!

Mallla
    14. Kolovoz 2015. 21:11

Hej, hej cure!
    Suosjećam s vama koje ste u iščekivanju od O do M/T. To je definitivno najduži period. Meni M taman završila pa sad je vrijeme za akcije...potrudit cu se da bude što češća, a posebno kad I ako ulovim pik.
    Ovih dana sam u stresovima raznim ali to mi odvlači mislI od ciklusa pa mi čak ni nesmeta stres u tom smislu! 
    Kad smo kod toga da nema O a imaa M iskreno nisam ni ja to znala, da M dolazi I kad nema O. Čak nisam znala ni za anovulatorne cikluse (to je isto, al eto) Ovdje sam svašta naučila.
    Sad sam samo na LH trakicama I kalendaru, a ako u roku od 6mj ne ostvarim T, onda uključujem bazalnu I čajeve. 
    Veliki pozdrav svima 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    14. Kolovoz 2015. 21:15

E da I Paula, malalana, Osho I druge koje iscekuju zelim vam II. 
    Trudnicama velike poljupce!
    Orhideya nemogu se sjetit jesi napisala da si trudilica ili tek odlucujes....aal ako je ovo drugo onda ti zelim da sto prije postanes trudilica. ..bbit ce sve u redu!

orhideja
    15. Kolovoz 2015. 13:16

MajaSocka

E da I Paula, malalana, Osho I druge koje iscekuju zelim vam II. 
    Trudnicama velike poljupce!
    Orhideya nemogu se sjetit jesi napisala da si trudilica ili tek odlucujes….aal ako je ovo drugo onda ti zelim da sto prije postanes trudilica. ..bbit ce sve u redu!

Evo ja stigla u Bosnu kod mojih. Malo odmora pa kad se vratim idem na kontrolni pregled i inda aBd radimo na bebi 😀 lijep pozdrav...

url=https://lilypie.com]

Paula5
    15. Kolovoz 2015. 01:04

Evo i prije spavanja da navratim do vas...
    OhsoBoho u srijedu najranije bi trebala doci, ali moze i do subote. Aplikacije mi oznacuju cetvrtak. 
    Kao sto sam rekla imam hrpu tih testica s interneta pa cu sigurno koji popiskiti, ali njih ne uzimam zaozbiljno (osim ako pokazu dvije crtice ). A digitalni clearblue ceka spreman nedjelju.. ma kao da cu do tad izdrzati ako ne procurim... al eto, imam plan 
    Tebi drzim veeelike fige da ne stigne i da ugledas na testu sto sve zelimo.. 
    Pupa moja draga... nadam se da cu ti se brzo pridruziti na drugoj temi pa cemo druziti do kraja.. Kako si? Osim sto cekas zimu... da, stvarno ovo vise nije za izdrzati. Al ja voooolim ljeto... oko 30 idealno...
    I nasa peppepula ne ocekuje kad i ja.. nas dvije se nakon tri mjeseca opet stigle.. nadam se da cemo skupa slaviti..
    Mene jajnici stalno probadaju danima.. 
    Inace mene nikad ne boli prije M, mozda sat-dva prije.. Boli taj dan i ponekad sljedeci. A M traje 3-5 dana (dva obilno), prije poroda mi je trajala 5-7.
    Maja samo akcija iducih dana pa cemo ju s tobom neocekivati..
    MalaNo opet si nam nestala... Kako si, ti si sad u plodnim danima? 
    Malakoza stvarno ne znam tko moze napisti takav clanak sto si spominjala?? Strasno.. Ne pomisljaj na to da neces biti majka.. nek si otkrila to na vrijeme da terapija sto prije pomogne prirodi. Dragi Bog i malo medicine ce ti ppomoci da i ti drzis svog andela u narucju.. nadam se sto prije..
    Ostale drage trudilice zelim vam sto i sebi...
    Trudnice moje vama dupla pusa!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI