Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    15. Srpanj 2014. 19:36

Došla je i ovaj mjesec, izgleda da joj još nije vrijeme za godišnji!

Melly29
    15. Srpanj 2014. 22:45

Pa dobro hoce li ta vjestica vise otici od nas ://////

Marincica
    16. Srpanj 2014. 09:01

Renata2912 gdje si nam??? 

Renata šteta kaj je opet dosla, a valjda joj se ne ide jos na godisnji, ceka tamo 8 mjesec valjda...samo hrabro naprijed !

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

16. Srpanj 2014. 10:14

Renata2912, nadam se da si od srece zaboravila javiti da je plusek tu! :-)

Draga Renata, kad gadura ode, idemo u nove pobjede! :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• bucka1990
    16. Srpanj 2014. 11:48

Ja sam nocas poludila od osipa-svrbilo za poluditi...
    Muz me natjerao na hitnu, tamo sam dobila synopen, danas ni traga svrbezu i osipu...
    Pitala sam doktoricu-jer postoji mogucnost da sam trudna pa zbog synopena-rekla je da nema veze...
    Nadam se da je zaista tako...
    Jer sad umirem od brige...
    Od svih mogucih uzroka alergije-izgleda da je od Elevita...Nema od cega drugoga biti...
    Izgleda da sam alergicna na vitaminne...
    Ako ima tko da koristi elevit a ne smeta mu-poklonim mu ;-)

Tina0208
    16. Srpanj 2014. 13:19

jooj bucka pa nije valjda od elevita??? ja ga pijem od pocetka i uvijek je sve bilo ok... alergija na vitamine?? jel to moguce??

Laura 21.08.2014 :-*

• bucka1990
    16. Srpanj 2014. 14:02

Koristim isti omeksivac, isti prasak, jela sam sto i inace...
    Tako da jedino je od elevita moguce...:-/Jucer mi je bio 8dan sto ga pijem, umjesto ujutro popila sam ga popodne i u roku par sati dobila osip kao da su me ispilali komarci i svrbi,...Primijetila sam tih 8dana od kad ga pijem da mi je stolica zelena, bas tamno zelena...dal je i tebi tako?danas ga nisam uzela...

Tina0208
    16. Srpanj 2014. 14:23

ne...ja stvrano nisam imala nikakvih problema...
    ajde nemoj ih onda uzimati par dana pa ces vidjeti...

• bucka1990
    16. Srpanj 2014. 14:30

Necu ih vise uopce uzimati :-/Malo sam sad googlala o tome i moguce je, nije prvi slucaj...Ili sam alergicna na neki od sastojaka...ili imam dovoljno vitamina pa sam se "predozirala "...

Tina0208
    16. Srpanj 2014. 14:44

eh onda super da si to rijesila... dobro da nije bilo vecih posljedica...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.