Renata2912 gdje si nam???
Renata šteta kaj je opet dosla, a valjda joj se ne ide jos na godisnji, ceka tamo 8 mjesec valjda...samo hrabro naprijed !
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Renata2912, nadam se da si od srece zaboravila javiti da je plusek tu! :-)
Draga Renata, kad gadura ode, idemo u nove pobjede! :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam nocas poludila od osipa-svrbilo za poluditi...
Muz me natjerao na hitnu, tamo sam dobila synopen, danas ni traga svrbezu i osipu...
Pitala sam doktoricu-jer postoji mogucnost da sam trudna pa zbog synopena-rekla je da nema veze...
Nadam se da je zaista tako...
Jer sad umirem od brige...
Od svih mogucih uzroka alergije-izgleda da je od Elevita...Nema od cega drugoga biti...
Izgleda da sam alergicna na vitaminne...
Ako ima tko da koristi elevit a ne smeta mu-poklonim mu ;-)
jooj bucka pa nije valjda od elevita??? ja ga pijem od pocetka i uvijek je sve bilo ok... alergija na vitamine?? jel to moguce??
Laura 21.08.2014 :-*
Koristim isti omeksivac, isti prasak, jela sam sto i inace...
Tako da jedino je od elevita moguce...:-/Jucer mi je bio 8dan sto ga pijem, umjesto ujutro popila sam ga popodne i u roku par sati dobila osip kao da su me ispilali komarci i svrbi,...Primijetila sam tih 8dana od kad ga pijem da mi je stolica zelena, bas tamno zelena...dal je i tebi tako?danas ga nisam uzela...
ne...ja stvrano nisam imala nikakvih problema...
ajde nemoj ih onda uzimati par dana pa ces vidjeti...
Necu ih vise uopce uzimati :-/Malo sam sad googlala o tome i moguce je, nije prvi slucaj...Ili sam alergicna na neki od sastojaka...ili imam dovoljno vitamina pa sam se "predozirala "...
eh onda super da si to rijesila... dobro da nije bilo vecih posljedica...
Sortiraj odgovore
Najstariji