Bucka 1990 drzim fige!!! joj bilo bi krasno da ne dođe taman neka proljetna beba 4-5 mj u 8 smo na moru!!
Ma da ja sam prvo djete rodila u 1 mj. užasno hladno ,jako je padao snjjeg prvi izlazak s bebom nakon mj dana na kontrolu , zatvorena u kuci do 3 mj....buuuuuuu nadam se da necu docekati zimu, zato ovo ljeto moramo biti vrjedni!!! mi vec pokusavamo jedno 3 mj pa nikako
O pa ti imas vec bebaca :-) super, nije ti dosadno :-)
Ja nemam:-/ nama je prvi nezasticen sex ovaj mjeec...
Imam tipicne simptome pms-bolovi, pristici, zelja za hranom-vec sam pojela i stapice i nutelu...i vec gledam sta bi jos:-)
Tako da se bojim da meni nista od +....
Meni su simptomi trudnoce bili isti kao pms, a gle i ako nije + nemoj se razocarati , bit ce. Mi smo prvog bebaca napravili od 2 pokušaja , sad je vrjeme za drugo mali ima 19 mj tako da razlika 2,5-3 god. je idealna.Samo hrabro u akciju he he , sve ce biti super, trudnoca je nešto najljepše što žena doživi, pogotovo prva
Citala sam da u biti nikako ne mozes skoro razlikovati trudnocu od pms, tako da se ne opterecujem puno...ako se primj super, ako ne jos cemo malo uzivati , u sexu :-) hehe
Svi mi vele isto u vezi trudnoce, kako je lijepo...i iskreno jedva cekam dozivjeti :-)
Kad bolje razmislis, zivimo za to..
Da divno je biti mama , život ti dobije drugi smisao i naućiš bezuvjetno voljeti.......nadamo se plusićima što prije!!!!
renata i tebi drzimo figice...sad sam tek skuzila da ste dvije.... renata2912 nas malo paca i ne zeli se javiti...danas je trebala raditi test...
Laura 21.08.2014 :-*
Veselje iscekivanja menge mi je pokvario nekakav osip...cijelo tijelo me svrbi...valjda alergija ili tko zna sta...na hitnu mi se ne ide jer ne znam zapravo postoji mala migucnost trudnoce a tamo samo znaju injekcijama nasopati a ne i naci u cemu je problem...
Sortiraj odgovore
Najstariji