Ma da,eto moglo je i bez toga...sad se grizem zbog tog synopena....menga treba dovci 22.7...a ja se jedem koliko moze stetitii,..ma ovo je samo dokaz kako treba sve pustiti da ide svojim tokom...sto se vise trudis da bude sve ok -to vise ide naopako...
ma nece ti valjda naskodit kad ti je doktorica rekla da ne smeta... nemoj se bojat...sve ce bit u redu... i da,drzim fige da menga ne dode...
Laura 21.08.2014 :-*
Bucka1990 nemoj se grist i nervirat bezveze, ak ti je rekla dok. da ne smeta onda valjda ne smeta, ma sve ce bit u redu, samo da ne dodje vjestica , u sto vjerujem da je nebus vidla sljedecih 9 mj :)
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
curke evo i mene opet...ja se udala otišli na medeni mjecec,bili "vrijedni" ko nikad do sad i nastavljamo se truditi pa možda ovaj mjesec bude dobitan... pusee
mare cestitam od srca i cekamo veeliki plusic...
Laura 21.08.2014 :-*
mare27 cestitam i sretno, mnogi su na medenom mjesecu ostali trudni uzivancija, odmor i opustenost je najbolji lijek protiv stresa
ja sam trenutno u procesu rada na bebi, uskoro ce mi i plodni dani (malo smo uranili s poslom), pa cemo vidjet iduci mjesec hoce li biti uspjesniji rezultat
puno srece svima i budite vrijedni
hvala cure...ma baš je bila uživancija ,odmor i opuštenost ,al nisu bili plodni dani ,al zato nastavljamo istim tempom i doma
Sortiraj odgovore
Najstariji