renata2912 ajde ucini to i nemoj nas vise pacati...odi po test...nestrpljivo cekamo plusic...
Laura 21.08.2014 :-*
muž i ja radimo na bebi nekakvih 4 mjeseca i još nema ništa..sve bi bilo super da nema problema kao npr.2 spontana pobačaja,policistični jajnici,antifosfolipidni sindrom...
Draga Renata….kako je ?
Imam istu bolest ko i ti ,tek sam krenula sa terapijom…
Dobro bi mi dosao savjet iz prve ruke…,
Želim sve najbolje :)
♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)
Renata2912, sutra ujutro ocekujem da ces nam javiti rezultat, pozitivan naravno! :-) Buduci da putujemo na more, ja cu dezurat i cekat da javis od ranog ranog jutra! Hahahaha

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Renata2912, cekamo plus meni vještica treba (NE treba doci 21) nadam se da ipak nece doci!!
Renata2912, cekamo plusmeni vještica treba (NE treba doci 21) nadam se da ipak nece doci!!
Hey ti i ja skupa ne cekamo vjestice :-)
Meni ne treba doci 21-22...:-)
Pozdrav svima, nova sam ovdje :) Dugo sam vas pratila i s nestrpljenjem čekala kad ću vam se moći pridružiti i evo me. Jučer sam radila test i imamo plusiiiiiić :))))) Nismo dugo čekali, prvi ciklus i uspjeli smo
Marlna ajme prekrasna vijest sretno i uživaj u najljepšem razdoblju u životu,.ĆESTITAM!!!!
Postoji trenutak u životu žene, ljepši od nje same,
nježniji od najnježnijeg pupoljka nevena,
bijelji od najbljeg snijega i oblaka,
trenutak u kome je svaka suza zlatna,
kad svetlo obasja dušu, a nestane mraka.
Trenutak kad znamo da možemo,
kada smo istovremeno i nježne i jake,
kad ugledamo dva oka najmilija,
trenutak kad postanemo majke
Hvalaaaa :) Ja čestitam također svima koje dijele moju sreću i držim fige svima onima koje se trude dobiti plusić
marina cestitam od srca i pozivam te da se preselis na forum o trudnoci...
renata gdje si??? jesi napravila test???? jaaaavi seeee-........
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji