nisam jos test napravila, cekat cu da mi dodje dragi s posla pa da idemo da uzimem testic :* pa bum vidjeli krasne ste sve, hvala vam na podrsi drage moje
Svim trudilicama puno srece i da uskoro ugledamo plusic .....
Renata2912 držimo fige
Bucka1990 takode drzim fige, ko zna mozda se i primilo
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Buduci da muku mucim godinama s cistama, nabavila sam Femisan kapi. Kazu da su dobre za regulaciju ciklusa i ciste, a mnogima pomoglo pri zatrudnjivanju. Malo me zbunilo sto pise da se u trudnoci ne koristi. Jel netko ima iskustva s time?
Renata2912 cekamo nestrpljivo.... Bucka1990 sretno , da sam cekala idealno vrijeme za bebu da mi se sve posloži neznam kad bi rodila možda nekad u 40tim ako bi tad mogla, a mi smo željeli bebu i u tom trenu kad smo se odlucili nema više prepreka , meni fax stoji , posao loš ali najveca sreca je pored mene !!!!!
bucka1990 drzim palceve za bebaca inace, sto se tice idealnog vremena, ja vjerujem da ne postoji. Nekad sam mislila da prije djeteta trebamo oboje imati odlican posao, dobru placu, stan, itd, odnosno da svi uvjeti moraju biti koliko-toliko zadovoljeni. Jedno vrijeme je tako i bilo ali opet nekako nije bilo vrijeme za trudnocu. Sada smo oboje bez posla i idemo onom mislju, dok se dijete primi, pa dok dode na svijet, mozda nesto i nademo. Neki godinama pokusavaju bezuspjesno zanijeti ili cekaju idealno vrijeme pa ostare i na kraju zavrse ko zna gdje. Odlucili smo sada raditi na djetetu. Nismo vise tako ni mladi. Za dijete ce se uvijek nesto naci. Gle, vrijeme prolazi, a vec sutra moze biti kasno za sto sta. Nekad mislim da sam vec sada prestara za prvo dijete. Neke zene mojih godina vec imaju njih par. Gdje bih dosla kad bih jos cekala... Zato... Drzim palceve za sve one koje zele djecu, pomoci ce Bog da nam se zelje ispune.
Hvala vam cure na podrsci Ostaje mi prepustiti se sudbini, ako nije sudeno da se primi mi cemo pokusati ponovno, pa ponovno :-)ipak i u tome ima gusta :-) cekam ja svoju m a molim boga da ne dode :-)
Eh da, nisam napisala da ce mi uskoro rodendan -24-ti :-) mozda bi bebica bila idealan poklon :-)
drage moje :) nisam jos otisla po test uvijek me nesto ometa pa nikad da krenem, vjestica jos nije stigla ali i ne vidim nikakve promjene na sebi ili znakove :/ :* <3
Sortiraj odgovore
Najstariji