Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki35
    07. Srpanj 2014. 14:17

Trudilice samo da vas pozdravim,Selma  držim fige , a vi ostale na posao pa se nadamo iduci mj kojem plusicu, meni su sad plodni dani pa me nema na forumu, imam posla he he 

lilianaa
    07. Srpanj 2014. 15:10

Nema M, a testovi negativni. Ok, cekam tek drugi treci dan, nije frka al ne kasni inace. Sad ce mi se otegnit i pocetak novog ciklusa rada na bebi :/ morat cu ginicki na pregled da nisu opet ciste... Osjecam se cudno vec neko vrijeme. Trudnoca bi vec bila pozitivna tak da ju nazalost iskljucujem :/

Melly29
    07. Srpanj 2014. 15:10

Miki samo se ti nedaj smetat i na posao  drzim fige 

mare27
    07. Srpanj 2014. 16:38

evo i moje vještice..ni ovaj mj ništa :((( idemo u 6 mj borbe

lilianaa
    07. Srpanj 2014. 17:01

Mare27, saljem puse  sljedeci mjesec ce nam biti bolji, mora da bude...

lilianaa
    07. Srpanj 2014. 17:11

Melly29, da,trebala je doci 4.7.-5.7., ali nema je. Meni inace bude tocno 28.dan a par puta mi kasnila zbog cista. Znam da je trebao vec pokazati, zato i kazem da trudnocu iskljucujem. Citala sam da je bilo slucajeva negativnih testova a postojanja trudnoce ali ne vjerujem da je to kod mene iako bih naravno voljela. Nisam ni mislila da ce se od prve primiti,ali kad su se poceli redati simptomi, dalo me na razmisljanje. Mozda iduci mj bude uspjesniji ;)

mare27
    07. Srpanj 2014. 17:42

hvala cure...idemo dalje u borbu,nema predaje :))

07. Srpanj 2014. 23:30

Mare, Melly, Renata, sorry ak sam koga zaboravila, mi cemo sljedeci mjesec piskiti same plusice! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.