Trudilice samo da vas pozdravim,Selma držim fige , a vi ostale na posao pa se nadamo iduci mj kojem plusicu, meni su sad plodni dani pa me nema na forumu, imam posla he he
Nema M, a testovi negativni. Ok, cekam tek drugi treci dan, nije frka al ne kasni inace. Sad ce mi se otegnit i pocetak novog ciklusa rada na bebi :/ morat cu ginicki na pregled da nisu opet ciste... Osjecam se cudno vec neko vrijeme. Trudnoca bi vec bila pozitivna tak da ju nazalost iskljucujem :/
Mare27, saljem puse sljedeci mjesec ce nam biti bolji, mora da bude...
Melly29, da,trebala je doci 4.7.-5.7., ali nema je. Meni inace bude tocno 28.dan a par puta mi kasnila zbog cista. Znam da je trebao vec pokazati, zato i kazem da trudnocu iskljucujem. Citala sam da je bilo slucajeva negativnih testova a postojanja trudnoce ali ne vjerujem da je to kod mene iako bih naravno voljela. Nisam ni mislila da ce se od prve primiti,ali kad su se poceli redati simptomi, dalo me na razmisljanje. Mozda iduci mj bude uspjesniji ;)
Mare, Melly, Renata, sorry ak sam koga zaboravila, mi cemo sljedeci mjesec piskiti same plusice! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji