O vrkuti…
da je to biljka koja, ne samo da regulira hormonalne disbalanse, nego je i biljka koju je priznala moderna medicina (ali je slabo iskorištava)kao lijek za brojne ginekološke probleme kao što su miomi, ciste i endometrioza, menstrualne tegobe, regulacija menstrualnih ciklusa, te ublažava tegobe menopauze.
Ipak, jedna od najvažnijih činjenica za žene koje pokušavaju zatrudnjeti jest da je vrkuta dobar regulator hormona te potiče rast progesterona, koji pak regulira mentrualni ciklus što je vrlo važno za lakše začeće. Pomaže u regulaciji hormona kod policističnih jajnika, pa tako i uspostavi redovite ovulacije.
Čula sam za vrkutu i pila sam ju s još par biljaka al u svrhu smanjivanja bolova u želucu i pomogao mi je taj čaj!
A, šta da više pijem, ciklusi radoviti, ovulacija prisutna, a vještica dolazi i dolazi svaki mjesec redovito, a šta reć neće li me neće!
Curke gdje kupujete taj caj? U bio&bio ili?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure evo da se i ja javim....vještica ne bi trebala doći za tjedan dana, ali trudim se ne razmišljati puno o tome...uglavnom svim curama koje još čekaju držim palčeve za jedan veeeliki plus, a trudilicama koje su dobile, neka slijedeći mjesec bude TAJ
Tako je tonka. Nedamo se ..
ProudMomy mislim da necu stici do ljekarne danas.. ali ako ga nema ima na internetu kod biobio za narucit 18 kn je . Ima ih vise stranica
Drage moje, ja sam taj caj pila prije pokusaja zatrudnjivanja i pomaze, za regulaciju ciklusa, za ciste, za sve ginekoloske probleme. Samo moj savjet, pijte ga onako kako treba, ja sam malo smuljala jedan mjesec pa nisam caj pila do kraja te mi uranila i menga. Od kraja menstruacije do ovulacije sam pila marulju (s njom morate biti oprezni jer se ne preporucava u trudnoci tako da morate biti sigurni da niste trudni kad ju pijete i da, pazite da ju pijete samo do ovulacije jer moze ovulacija izostati ako ju pijete duze nego treba) a od ovulacije do kraja ciklusa pila vrkutu. Mnogi iz moje okoline tvrde da su im ti cajevi pomogli. Ja sam isto tada bila zadovoljna s njima i mislim ih piti i ovaj mjesec. Kazu da je marulja cak i bolja za zatrudnjivanje, samo sad ne znam hocu li ju piti ovaj ciklus jer je malo zafrknuta ali vrkutu budem. Samo cekam da menga prode. Inace, ja sam ih nabavila u najobicnijoj ljekarni po cijeni od nekih 12kn svaki caj. Nisu skupi a njihovo djelovanje je vrijedno divljenja, pogotovo za one poput mene koje imaju problem s cistama. Pronjuskajte malo po internetu jer se ne mogu one piti cijele godine, postoje cake. Zato sam i ja sada bila u fazi stanke. Nemate sto izgubiti, a mozda vam pomognu za zacece. Puse svima
eeh drage moje kod mene jos nista ceka, iako me danas ziga desni jajnik, kao da imam potres neki kad hodam, pa sad vidjet cemo sta ce biti, prije da ce vjestica doci nego da nece pa makar :*
Sortiraj odgovore
Najstariji