Tako je renata najbolje se ne optericivat ProudMomy vjerujem da bumo piskile plusice, a sad ajmo na "poso"
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Marincica ti odi na "poso" ja jos ne mogu, vjestica jos traje, a muz jos u Svabiji! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nakon koji dan kasnjenja, stigla vjestica. Jos je u tragovima al vjerujem da ce se uskoro "rasplamsat". Slijedi 6 dana muke po mengi pa cemo krenut u nove pokusaje. Sretno svima koji se jos trude. Pusa
drage moje pratim vas redovno, iako se cesto ne javljam ;) ne stignem...moja vjestica je trebala stici 24.06. ali jos je nema, znam da sam trebala odavno uraditi test ali se ne usudim, uvijek se razocaram, a i nije mi u zadnje vrijeme redovno pa ni na sta ne mogu racunati, nit imam kakvih znakova da trebam dobiti niti da sam trudna :) takvo vam je stanje kod mene ...uzas iz mjeseca u mjesec :O sacekat cu jos koji dan pa da vidimo, nadam se da ce upaliti nakon skoro godinu dana pokusavanja :* drage moje ljubimvas sve i drzim vam fige :* <3
Lidija iduci mjesec budemo pobijedile vjesticu , nemoj se nervirat, kad ode odma u akciju
Renata2912 držim fige da je ni nebu, nek ide na godišnji
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
hvala vam drage moje ipak sacekat cu jos koji dan pa cu napraviti testic ako slucajno u medjuvremenu ne bi stigla :*
renata jupiiiiii...pa sto cekas s tim testom.....pacas nas samo...hehe
javi obavezno rezultate....
Laura 21.08.2014 :-*
Drage žene da vas pitam nešto. jeli mozda koja od vas pila ili pije caj od vrkute.? Pošto imam nekada dosta bol u jajnicima, nebi na antibiotik sto mi ginic uvijek prepise.. a cula i citala sam da je to jako dobro za jajnike i policisticne jajnike..
Sortiraj odgovore
Najstariji