Evo objavljujem da je nase ovomjesecno "vjezbanje" zavrsilo. Mm ostao u Njemackoj, a ja dosla doma...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej drage moje... mene nikako da se javim.
U petak bili u svatovima, subota kumovski ručak...ma znate kako to sve ide i kako se oduži.
U svakom slučaju, test nisam stigla napraviti, ali zato je bilo "teškog" fizičkog rada ( iako po nikakvoj računici nisu plodni dani )...
Simptome nemam nikakve i zato me malo koči u tom testu. Sve računam da je to bilo to od NJE ovaj mjesec i da nije ono što sve mislimo da je.
Proudmomy pa to bi bilo super da imaš još jednu bebicu na isti datum... držim figice
Cloudy na drugoj temi sam vidjela da si trudna i da je sve OK... čestitam ti od srca... brzo si se maknula s ove temice.... pusa
Lilice drago mi je da ste doma sada....
evo nam naše mame2 koja se bacila na "mukotrpan" rad,neka znoj samo curi šalim se ja malo i mi radimo i radimo,valjda će se i nešt isplatit! ProudMommy odbrojavanje počelo weee
čekamo daljne informacije
mare27 ovaj mjesec ima da bude inače ću pop****
Valjda će se ovaj silni rad isplatiti... Kada je tvoj sudnji dan? Kad ju ne očekuješ ?
ima još dosta ,tek 10.7 baš kad planiramo na more i bolje joj je da ne dođe
Ma ovaj mjesec mora biti naš mjesec :) od ovolikog silnog rada.. ja sada mogu isto samo cekati dok ne odem po test ...
Sortiraj odgovore
Najstariji