Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    20. Lipanj 2014. 14:20

to bi bilo jako lijepo ProudMomy... držim fige da i uspije..

mare27
    21. Lipanj 2014. 08:46

mama2 radiš test ili ste se ti i mužić ulovili "teškog" rada?

Melly29
    21. Lipanj 2014. 09:23

22. Lipanj 2014. 20:43

Evo objavljujem da je nase ovomjesecno "vjezbanje" zavrsilo. Mm ostao u Njemackoj, a ja dosla doma...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mama@
    23. Lipanj 2014. 07:39

Hej drage moje... mene nikako da se javim.
    U petak bili u svatovima, subota kumovski ručak...ma znate kako to sve ide i kako se oduži.
    U svakom slučaju, test nisam stigla napraviti, ali zato je bilo "teškog" fizičkog rada ( iako po nikakvoj računici nisu plodni dani  )...
    Simptome nemam nikakve i zato me malo koči u tom testu. Sve računam da je to bilo to od NJE ovaj mjesec i da nije ono što sve mislimo da je.

Proudmomy pa to bi bilo super da imaš još jednu bebicu na isti datum... držim figice
    Cloudy na drugoj temi sam vidjela da si trudna i da je sve OK... čestitam ti od srca... brzo si se maknula s ove temice.... pusa 
    Lilice drago mi je da ste doma sada....

mare27
    23. Lipanj 2014. 08:57

evo nam naše mame2 koja se bacila na "mukotrpan" rad,neka znoj samo curi šalim se ja malo i mi radimo i radimo,valjda će se i nešt isplatit! ProudMommy odbrojavanje počelo weee čekamo daljne informacije

• mama@
    23. Lipanj 2014. 09:27

mare27 ovaj mjesec ima da bude inače ću pop**** 
    Valjda će se ovaj silni rad isplatiti... Kada je tvoj sudnji dan? Kad ju ne očekuješ ?

mare27
    23. Lipanj 2014. 09:28

ima još dosta ,tek 10.7 baš kad planiramo na more i bolje joj je da ne dođe

Melly29
    23. Lipanj 2014. 13:11

Ma ovaj mjesec mora biti naš mjesec :) od ovolikog silnog rada.. ja sada mogu isto samo cekati dok ne odem po test ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.