Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama102
    19. Lipanj 2014. 21:25

hej ženice, samo da vam javim kako sam se opasno bacila u akciju...hehehe...

mama10

Melly29
    19. Lipanj 2014. 21:35

Samo u akciju..podrzavam :-D i ja takoder.. zadnji plodni dan sutra kod mene.. vidjet cemo onda dalje 

• mama@
    19. Lipanj 2014. 22:07

Uh koliko li nas sad ima 
    Moga gadura otišla  . Ne znam dali se toliko uplašila prijetnji ili što, nije mi jasno???? Bila mi je dan i pol...
    Ne znam dali napraviti test ili se jednostavno samo baciti u akciju... U svakom slučaju sam ja na dobitku 
    Pusa svima trudilicama i svima koji su uz nas :*

• mama@
    19. Lipanj 2014. 22:19

Sutra svakako radim test ponovno... Sutra smo ujedno i kumovi u svatovima... bilo bi dobro da znam "rezultat" prije nego što potegnem za kojim čašicom hahahahahha

Melly29
    19. Lipanj 2014. 22:21

Jupiiii drzim cvrsto fige  

• MaybeBaby
    20. Lipanj 2014. 01:50

Drzimo fige... :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.