hej ženice, samo da vam javim kako sam se opasno bacila u akciju...hehehe...

mama10
Samo u akciju..podrzavam :-D i ja takoder.. zadnji plodni dan sutra kod mene.. vidjet cemo onda dalje 
Uh koliko li nas sad ima 
Moga gadura otišla  . Ne znam dali se toliko uplašila prijetnji ili što, nije mi jasno???? Bila mi je dan i pol...
Ne znam dali napraviti test ili se jednostavno samo baciti u akciju... U svakom slučaju sam ja na dobitku 
Pusa svima trudilicama i svima koji su uz nas :*
Uh koliko li nas sad ima
Moga gadura otišla. Ne znam dali se toliko uplašila prijetnji ili što, nije mi jasno????
Bila mi je dan i pol…
Ne znam dali napraviti test ili se jednostavno samo baciti u akciju… U svakom slučaju sam ja na dobitku
Sigurno se gadura prestrasila i odustala :))) a ti se dalje baci u akciju i napravi jos jednom test :) :* poz
Uh koliko li nas sad ima
Moga gadura otišla. Ne znam dali se toliko uplašila prijetnji ili što, nije mi jasno???? Bila mi je dan i pol…
Ne znam dali napraviti test ili se jednostavno samo baciti u akciju… U svakom slučaju sam ja na dobitku
oooo mama2 meni ovo sumnjivo...radi test,ova tvoja vještica nije normalna,al možda si ju ipak pobijedila hehehh provijeri ti to..

Uh koliko li nas sad ima
Moga gadura otišla. Ne znam dali se toliko uplašila prijetnji ili što, nije mi jasno???? Bila mi je dan i pol…
Jesi ponovila test? I meni ovo sumnjivo malo...
Inace ja sam jucer skuzila da kada bi nase "vjezbanje" slucajno ovaj mjesec urodilo plodom, termin bi mi bio 8.3. isto kao i sa prvim sinom, tocno 2 godine poslije hahahaha

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙

Sutra svakako radim test ponovno... Sutra smo ujedno i kumovi u svatovima... bilo bi dobro da znam "rezultat" prije nego što potegnem za kojim čašicom hahahahahha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji