Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MaybeBaby
    18. Lipanj 2014. 17:17

Drage moje hvala vam na dobrodoslici , bas mi je lijepo s vama i drzim palceve svima da vjestica ne dodje......... mi nastavljamo s akcijom i nadamo se plusicima......

Tonka33
    18. Lipanj 2014. 17:47

Drage trudilice, žao mi je što nema pluseva ovaj mjesec :( meni je završila upravo i sad kreće "naporan" rad, puno sreće svima :*

Igorovabebica
    18. Lipanj 2014. 21:15

Drage ženskice koje pokušavate-hrabro naprijed i držim Vam palčeve da vještica ne dođe i da Vas već konačno pusti na miru (dosta ste je trpile). Ne odustajte, jednom vještica mora pokleknuti nad "aktivnostima"! Zato, hrabro naprijed! Nadam se da Vam muževi nisu zaokupljeni nogometom. Pusa i čuvajte se i želim Vam puno sreće! 

• mama@
    19. Lipanj 2014. 00:02

mare moja jesi li ti njih vidjela... podle su i podmukle ove modernizirane gadure. 
    Idemo skupa i u iducu bitku.
    Ova mora biti dobitna inace cu ju nogom u dupe i naje**** ce

mare27
    19. Lipanj 2014. 10:06

ja već krenula ,pa kak Bog da... fino i elegantno ćemo mi nju sprašit

Melly29
    19. Lipanj 2014. 15:35

Drage zene od 'akcije'   pratim i  citam vase komentare... samo hrabro i drzim vam fige naravno .. jednom ta vjestica mora odustati !!  Puno vam pusa saljem i srece naravno :)

renata6
    19. Lipanj 2014. 20:15

Sad kad se sve udružimo, gaduri nema spasa!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.