Jagodica dobro došla u klub Mare27 nadam se skorom plusicu , ma i sama znam da je najbolje opustit se i ne planirati i jednostavno pustiti da se dogodi, što više želiš to je veci pritisak u glavi, a psiha igra veliku ulogu ....
Evo i mene, drage moje !! Imam 30 godina moj dragi 39 pokusavamo 6 mjeseci , pratimo plodne dane , ali bez uspjeha, ali idemo naprijed....... Toliko zelimo bebu........
Nadam se da vjestica ovaj mjesec nece dociii.... Imam pitanje je li prehrana bitna kod planiranja djece i smije li se piti kava??
dobro došle jagodica i maybebaby i nadam se da da će biti ubrzo plusića... što se tiće prehrane nisam čula još da se mora pazit,miki baš to psiha je gadna stvar kad se s njom riješi ,na pola puta smo do uspijeha,ali... nije lako ne razmišljat o tome
dobro nam došle jagodica i maybebaby . Ne vjerujem da hrana utječe kod planiranja djece. Nastaviš onaki kako si radila do sada. Jedino što sad po novom imaju neka istraživanja za hranu i bolju plodnost, ali vjerujem da se to mora konzumirati jako dugo da bi pomoglo ( opet mozda ). A pošto znam da smo mi sve nestrpljive.... to neće moći proci kod nas .
Cure sretno svima tko god se trudi. trudimo s ei dalje skupa i vjerujem da ćemo uspjeti.
Moja gadura još nije došla 5. dan. Ne znam dali bih htjela da dođe ili da ne dođe. UH
Jedio što mi je ostalo od simptoma je pritisak u stomaku kao pred " NJU" ali u nekom blažem obliku. To imam već 3 dana, a grudi su prestale boljeti. ETO... planiram se krenuti baviti heklanjem
Hvala cure na dobrodošlici !
Prije prve trudnoće imala sam problema sa policističnim jajnicima i ginić mi je govorio da ću imati problema ostati trudna no unatoč tome, zatrudnila sam nakon par mjeseci sasvim prirodno.
Sve si mislim da nisu možda jajnici opet poludili , iako su mi svi nalazi unazad nekoliko godina bili b.o.
Što se tiče prehrane, negdje sa pročitala da su kamenice super za poboljšavanje kvalitete spermija zbog velike količine cinka, a nama curkama koje imaju problema sa kojom kilicom viška preporuča se skidanje istih i to najbolje izbacivanjem nezdrave prehrane .
Jagodica i meybebaby dobrodošle!
Nadam se da ćete ubrzo ugledati plusiće kao i mi ostale trudilice!
Lijepi pozdrav svim trudilicama
Evo mene da se javim nakon prvotnog soka koji me je stvarno zdrmal,da tako kazem…Jos ne mogu k sebi doci,nisam razocarana nego vise u nevjerici…Inace imam 31 godinu i da je ovo uspjelo bila bi prva trudnoca…
Sada me boli dolje ko sam vrag,a jedva da ista ide van…Vrlo oskudno.Drage moje zene od akcije,zelim vam svima da uspijete,pluseve velike ko neboderi,ja mislim da jedno vrijeme necemo raditi na bebi…Ovom se nismo nadali ni dragi ni ja…I on je u soku samo sto dobro skriva,ja ne mogu…Lijepi pozdrav svima i ugodan vam dan zelim :-*
jagodica i maybebaby dobro nam dosle! I zelim vam da sto prije preselite na neku drugu temicu.
Snasa, jako mi je zao sto si tako potresena. Ako ste odlucili napraviti pauzu, ok. To je samo vasa odluka. Ali nadam se da cete ipak brzo u novu akciju.
Mama2 mozda je implatacijsko krvarenje? :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji