Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki35
    17. Lipanj 2014. 16:09

mama2 SRETNO!! Snaša i ostale žao mi je znam koje razocaranje ......  samo se opustite i nadam se skorim plusicima, meni vještica prolazi pa u nove pobjede!!! 

mare27
    17. Lipanj 2014. 17:39

miki držim fige da uspije,jel prva beba? ja sam isto sad u poslu ...hehhe

Marincica
    17. Lipanj 2014. 17:58

Tina0208...hm kako napredujemo, neznam , valjd dobro, u akciji smo stalno  ..ne očekujem je sad u petak 20. al vidim da bu dosla ,pošto imam svoj tipični pms ..tak da ono, kaj da ti kazem ne zamaram se previse oko toga ...kad bude bude , valjda bude  Kako ti? Bebica? Pusa velika tebi i bebacu 

Pusa svim trudilicama

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Melly29
    17. Lipanj 2014. 18:09

Zao mi je za snašu i ostale, nadala sam se plusićima.. Držim fige i dalje :) Kod mene trenutno plodni dani tako da ja i muz samo opušteno ... pa cemo vidjeti.. .. ma odući mjesec moooora biti plusićaaa 

Melly29
    17. Lipanj 2014. 18:11

A ljevi jajnik me boliii i to bas bas... 

Miki35
    17. Lipanj 2014. 19:08

Mare27 nije prva imamo jednu bebicu 17 mj.. odmah smo išli na drugu ali na zalost neda se ;/(  jedan spontani) pa sad nikako a i blizu sam 35 pa nemam bas  vremena i malo je teže i rizik veci , a  nadam se i želim još  bar jednu mrvicu.

Miki35
    17. Lipanj 2014. 19:48

oko 4 mj, , ma nije strašno ali do kraja ljeta cu se potruditi  nadam se da bude.....(ako mi SP  ne pokvari planove!!! )svaki mj imam simptome i kupujem testove pa ništa,...

mare27
    17. Lipanj 2014. 20:39

ma bit će miki možda baš ovaj mj je tvoj... mi ušli u 5 mj pokušaja,al čist sumnjam pre puno je briga i živciranja ovaj mj,al zato kad to sve prođe nadam se plusiću... ja sam svega jedan test napravila i to odmah prvi mj i razočaranje ogromno...nakon toga sam odlučila da test ne radim sve dok mi m neče kasnit i nekoliko dana...

jagodica4
    17. Lipanj 2014. 20:47

Hej curke, primate me? 
    Ja se registrirala prije par mjeseci ali nikako da se oglasim :) . 
    Iz Zagreba sam, 35 g., majka 11ogodišnje curke i definitivno bi htjela još jednu mrvicu.
    Muž i ja se trudimo nekoliko mjeseci ali nas svaki  mjesec razočara vještica koja neumorno dolazi ko švicarski sat  . Prošli mjesec kasnila 5 dana i nakon minusa na testu odmah se pojavila :( . Evo i ovaj mjesec ništa, danas dobila  . 
    Svima šaljem puse i nadam se da ćemo zadničkim mislima jedna drugoj pomoći da sve što prije ugledamo toliko željene plusiće !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.