mama2 SRETNO!! Snaša i ostale žao mi je znam koje razocaranje ...... samo se opustite i nadam se skorim plusicima, meni vještica prolazi pa u nove pobjede!!!
miki držim fige da uspije,jel prva beba? ja sam isto sad u poslu ...hehhe
Tina0208...hm kako napredujemo, neznam , valjd dobro, u akciji smo stalno ..ne očekujem je sad u petak 20. al vidim da bu dosla ,pošto imam svoj tipični pms ..tak da ono, kaj da ti kazem ne zamaram se previse oko toga
...kad bude bude , valjda bude
Kako ti? Bebica? Pusa velika tebi i bebacu
Pusa svim trudilicama
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Zao mi je za snašu i ostale, nadala sam se plusićima.. Držim fige i dalje :) Kod mene trenutno plodni dani tako da ja i muz samo opušteno ... pa cemo vidjeti.. .. ma odući mjesec moooora biti plusićaaa
Mare27 nije prva imamo jednu bebicu 17 mj.. odmah smo išli na drugu ali na zalost neda se ;/( jedan spontani) pa sad nikako a i blizu sam 35 pa nemam bas vremena i malo je teže i rizik veci , a nadam se i želim još bar jednu mrvicu.
oko 4 mj, , ma nije strašno ali do kraja ljeta cu se potruditi nadam se da bude.....(ako mi SP ne pokvari planove!!! )svaki mj imam simptome i kupujem testove pa ništa,...
ma bit će miki možda baš ovaj mj je tvoj... mi ušli u 5 mj pokušaja,al čist sumnjam pre puno je briga i živciranja ovaj mj,al zato kad to sve prođe nadam se plusiću...
ja sam svega jedan test napravila i to odmah prvi mj i razočaranje ogromno...nakon toga sam odlučila da test ne radim sve dok mi m neče kasnit i nekoliko dana...
Hej curke, primate me?
Ja se registrirala prije par mjeseci ali nikako da se oglasim :) .
Iz Zagreba sam, 35 g., majka 11ogodišnje curke i definitivno bi htjela još jednu mrvicu.
Muž i ja se trudimo nekoliko mjeseci ali nas svaki mjesec razočara vještica koja neumorno dolazi ko švicarski sat . Prošli mjesec kasnila 5 dana i nakon minusa na testu odmah se pojavila :( . Evo i ovaj mjesec ništa, danas dobila
.
Svima šaljem puse i nadam se da ćemo zadničkim mislima jedna drugoj pomoći da sve što prije ugledamo toliko željene plusiće !
Sortiraj odgovore
Najstariji