Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    14. Lipanj 2014. 14:22

snasa drzim deeebele figice da je to to....
    mare super...samo naprijed...i svaki dan ako treba....  

Laura 21.08.2014 :-*

14. Lipanj 2014. 14:41

Snasa drzim fige! Kad ce onda testic sutra ili prekosutra?
    Mama2 jesi ti vise piskila???

Snaša
    14. Lipanj 2014. 15:26

Test će biti u utorak jer će ga muž kupiti kad će se vraćati s posla…A kod ginice ću u ponedjeljak da vidim da li me može primiti pošto je nova.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mare27
    14. Lipanj 2014. 18:37

mama2 piški pa se ne može javiti

Snaša
    14. Lipanj 2014. 20:16

Zadnja menga je bila 6.05.
    Po datumu,nakon 30 dana (plus minus jedan dan),trebala je doći oko 5-og.Znači kasni 10 dana..Nije da ne želim napraviti testić s njim već me je strah razočarenja…

renata6
    14. Lipanj 2014. 20:24

Snaša

Zadnja menga je bila 6.05.Po datumu,nakon 30 dana (plus minus jedan dan),trebala je doći oko 5-og.Znači kasni 10 dana..Nije da ne želim napraviti testić s njim već me je strah razočarenja…

Mislim da trebaš biti hrabrija, 10 dana je, ili si trudna ili je nešto treće, nema tu mjesta razočarenju, ja bi ga napravila baš zato da se razveselim, a ako ništa onda idemo ispočetka!

Snaša
    14. Lipanj 2014. 20:31

Ne znam što bi treće moglo biti…Nepoželjna ''životinjica''?
    Mislim na neki miomčić,ne dao Bog!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani