Snasa, kaj je bilo? Javi se!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Upravo bila na ginekologiji…Dr mi je rekla da cu dobiti menstruaciju…Zasto je toliko kasnila nije mi znala objasniti
Upravo bila na ginekologiji…Dr mi je rekla da cu dobiti menstruaciju…Zasto je toliko kasnila nije mi znala objasniti
A šteta, ja sam se ponadala da ćeš baš ti biti sretnica ovaj mjesec!
Glavu gore, idemo ispočetka!
a baš mi žao :( točno znam kak ti je,valjda te gadure kasne jer smo mi sve napete jel bude il ne

A sranje snaša . Baš sam se unijela u taj film da barem jedna bude s +
aaaaa

mare27 kod mene stanje jednako... Gadura se nije pojavila, grudi i dalje isto bole, jedino stomak bolucka kao da cu dobiti ali blaze , no jos uvijek nema bas naznaka da ce me posjetiti vještica crvena.
Radila sam bila testić, kao što si vjerojatno vidjela, i bio je negativan. Ali napravila sam ga baš na dan kad sam trebala dobiti. Vjerojatno prerano. Eto.... u planu mi je napraviti ponovno test u srijedu ili cetvrtak, ako ne budem imala gosta . Za sada sam skroz
mare27 kod mene stanje jednako… Gadura se nije pojavila, grudi i dalje isto bole, jedino stomak bolucka kao da cu dobiti ali blaze , no jos uvijek nema bas naznaka da ce me posjetiti vještica crvena.
Radila sam bila testić, kao što si vjerojatno vidjela, i bio je negativan. Ali napravila sam ga baš na dan kad sam trebala dobiti. Vjerojatno prerano. Eto…. u planu mi je napraviti ponovno test u srijedu ili cetvrtak, ako ne budem imala gosta. Za sada sam skroz
da da vidjela sam da si radila test ma i ja vjerujem da je bilo prerano..ništa čekamo kraj tjedna i jedan veeeeliki +

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji