Prošla trudnoća nas je oboje pokosila,teško sam podnijela gubitak,a veselila sam se ko malo dijete sladoledu…Zato smo se mužić i ja dogovorili da pričekamo do nedjelje.Ako nema menge radimo test.Za sada ni traga od nje.
Prošla trudnoća nas je oboje pokosila,teško sam podnijela gubitak,a veselila sam se ko malo dijete sladoledu…Zato smo se mužić i ja dogovorili da pričekamo do nedjelje.Ako nema menge radimo test.Za sada ni traga od nje.
Navijam za jedan veliki +! :-)

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
snaša dobro nam došla i iščekujemo s tobom i držim palčeve, a moje "stare" trudilice bježte po te testiće voljela bi vidjet vaše pozitivne komentere
,gđica miki istrpi se tih par dana i na posao a melly 29 ne izlazite iz kreveta ti i mužić...
a ja cure moje moram pričekat još koji dan da ova moja vještica ode i onda perjana
pusee
snaša dobro nam došla i iščekujemo s tobom i držim palčeve, a moje "stare"trudilice bježte po te testiće voljela bi vidjet vaše pozitivne komentere
,gđica miki istrpi se tih par dana i na posao a melly 29 ne izlazite iz kreveta ti i mužić…
a ja cure moje moram pričekat još koji dan da ova moja vještica ode i onda perjana
pusee
Što će biti vatreno ovaj mjesec!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji