Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki35
    12. Lipanj 2014. 16:11

Vještica sinoć došla . buuuuuu.

Snaša
    12. Lipanj 2014. 18:33

Prošla trudnoća nas je oboje pokosila,teško sam podnijela gubitak,a veselila sam se ko malo dijete sladoledu…Zato smo se mužić i ja dogovorili da pričekamo do nedjelje.Ako nema menge radimo test.Za sada ni traga od nje.

mare27
    12. Lipanj 2014. 18:45

snaša dobro nam došla i iščekujemo s tobom i držim palčeve, a moje "stare" trudilice bježte po te testiće voljela bi vidjet vaše pozitivne komentere ,gđica miki istrpi se tih par dana i na posao a melly 29 ne izlazite iz kreveta ti i mužić... a ja cure moje moram pričekat još koji dan da ova moja vještica ode i onda perjana pusee

Melly29
    12. Lipanj 2014. 19:12

Uuuu ovaj mjesec ce biti vatreniii  

Snaša
    12. Lipanj 2014. 19:36

Mora biti vatreno,vatreno,vatreno!!!
    Hvala vam svima još jednom na podršci i također vam svima želim velike plusiće kao i vi meni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.