Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka33
    12. Lipanj 2014. 20:02

evo prolazi još jedan dan bez vještice, još sutra da prođe pa u subotu test :) cure koji vam se test pokazao najpouzdanijim?ajmo preporuke ;)

mare27
    12. Lipanj 2014. 21:30

jao kad ovaj vikend počnu prštati sami plusići weeeeeeeeeeeeeee

Melly29
    12. Lipanj 2014. 21:53

Tako jeee.. hocemo samo plusiceeeee 

• mama@
    13. Lipanj 2014. 08:02

Jutro drage moje.. Ni jutros naznaka gaduri. Cice još uvijek bole i ponekad na dnu leđa osjetim"pritisak". Ovaj tjedan je bio napet skroz, a vikenda će izgleda biti najjači  . Nisam napravila test još, nekako mi ne ide. Kupljen je pa ću vjerojatno preko vikenda. Bas me stran razočaranja. 
    snaša sretno u subotu, želim ti veliki + ko kuća i veći :*
     miki žao mi je zbog glupe gadure  . Samo  naprijed, u nova osvajanja
    tonka draga, baš te krenulo.. pa kad planiraš praviti testić? Tebi još najduže nije gadura pokucala na vrata 
    mare idući mjesec je tvoj, garant
    pusa svima koliko god vas ima :*

Snaša
    13. Lipanj 2014. 08:27

Jutro moje žene od akcije 
    Nisam baš najbolje spavala,piškila u dva navrata u noći,a tetkice nema…Još uvijek 
    Želim vam pluseve koja god radi danas test 

mare27
    13. Lipanj 2014. 08:38

mama2 počni pipi po tom testiću...nemoj i vas i nas držat u neizvjesnosti....daj jedan veliki +

• mama@
    13. Lipanj 2014. 09:05

Uh... Moram se psihički i fizički pripremiti za to.. 
    Mislila sam danas možda, a onda opet razmišljam da bih možda trebala ujutro ipak popiškiti iako taj test kaže da se može koristiti i tokom dana (navodno je dovoljno osjetljiv). Ali ja bih ipak čekala neko jutro.

Miki35
    13. Lipanj 2014. 10:33

mama 2 Tonka i snaša ajmo  nestrpljivo čekamo + 
    Da  primastick je super test, malo skuplji ali ja sam ga isto od nestrpljenja radila popodne...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.