Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki35
    13. Lipanj 2014. 10:33

mama 2 Tonka i snaša ajmo  nestrpljivo čekamo + 
    Da  primastick je super test, malo skuplji ali ja sam ga isto od nestrpljenja radila popodne...

Tina0208
    13. Lipanj 2014. 11:50

i ja sam isti taj radila navecer u 9 sati...i bio pozitivan...

Laura 21.08.2014 :-*

Snaša
    13. Lipanj 2014. 12:12

Ne mogu opisati taj feeling u sebi…Nisam nestrpljiva,niti nervozna…
    Jednostavno,razmišljam o ovome sada što mi se događa i od same pomisli da možda ispod mog srca kuca još jedno malo srce…Moje srce lagano zatreperi,a u trbuhu kao da imam mali milijon leptirića.Možda sam uzbuđena,ili previše uzbuđena?

Marincica
    13. Lipanj 2014. 13:09

Ajmo drage moje Snaša, mama2, Tonka hocemo ++++++++++++

LJubim vas sve trudilice drage

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

13. Lipanj 2014. 13:44

Ajde koja ce se okurazit i prva napraviti testic? Mama2? :-D

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tonka33
    13. Lipanj 2014. 14:05

Drage moje, meni upravo došla gadura :(((( tužna sam jako, ovaj put sam se baš onako jako ponadala, cure vama držim fige, da bude puno plusića

13. Lipanj 2014. 14:39

Tonka

Drage moje, meni upravo došla gadura :(((( tužna sam jako, ovaj put sam se baš onako jako ponadala, cure vama držim fige, da bude puno plusića

Tonka, zao mi je... I ja sam se nadala skupa s tobom... Ali nema mjesta tuzi, glavu gore i idemo dalje.
    Doista trebam barem jednu lijepu vijest danas...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mare27
    13. Lipanj 2014. 15:00

Tonka

znam draga kako ti je ,ja sam to doživila prije tj dana,baš kad sam mislila da je to to i da drugi dan idem po test kretenuša došla....mrzim ju al nemoj bit jako tužna proči će tih par dana i onda opet udri..

Marincica
    13. Lipanj 2014. 15:02

Tonka zao mi je… Ne odustaj i samo hrabro dalje! 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Miki35
    13. Lipanj 2014. 15:25

Tonka  bit ce, samo strpljenja i ljubavi...ne odustaj i ne predaj se opusti se i vijet ces + ko kuca!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani