mama 2 Tonka i snaša ajmo nestrpljivo čekamo +
Da primastick je super test, malo skuplji ali ja sam ga isto od nestrpljenja radila popodne...
i ja sam isti taj radila navecer u 9 sati...i bio pozitivan...
Laura 21.08.2014 :-*
Ne mogu opisati taj feeling u sebi…Nisam nestrpljiva,niti nervozna…
Jednostavno,razmišljam o ovome sada što mi se događa i od same pomisli da možda ispod mog srca kuca još jedno malo srce…Moje srce lagano zatreperi,a u trbuhu kao da imam mali milijon leptirića.Možda sam uzbuđena,ili previše uzbuđena?
Ajmo drage moje Snaša, mama2, Tonka hocemo ++++++++++++
LJubim vas sve trudilice drage
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Ajde koja ce se okurazit i prva napraviti testic? Mama2? :-D

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, meni upravo došla gadura :(((( tužna sam jako, ovaj put sam se baš onako jako ponadala, cure vama držim fige, da bude puno plusića
Drage moje, meni upravo došla gadura :(((( tužna sam jako, ovaj put sam se baš onako jako ponadala, cure vama držim fige, da bude puno plusića
Tonka, zao mi je... I ja sam se nadala skupa s tobom... Ali nema mjesta tuzi, glavu gore i idemo dalje.
Doista trebam barem jednu lijepu vijest danas...

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
znam draga kako ti je ,ja sam to doživila prije tj dana,baš kad sam mislila da je to to i da drugi dan idem po test kretenuša došla....mrzim ju al nemoj bit jako tužna proči će tih par dana i onda opet udri..

Tonka zao mi je… Ne odustaj i samo hrabro dalje!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Tonka bit ce, samo strpljenja i ljubavi...ne odustaj i ne predaj se opusti se i vijet ces + ko kuca!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji