Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Snaša
    13. Lipanj 2014. 18:19

Samo hrabro Tonka 
    Žao mi je…Kod mene bez promjena,gadure još nema…Danas kupujem test

mare27
    13. Lipanj 2014. 21:32

snaša jel testić napravljen?

antonio
    14. Lipanj 2014. 07:02

Snasa prvo dobro nam dosla,neznam zasto vas tako kasno narucuju da morate toliko cekati pogotovo u tvom slucaju,napravi test i ako mozes idi privatno ginekologu ja bi tako napravila.Kod nas je super javis da  si trudna i za tjedan dana te naruci.

• mama@
    14. Lipanj 2014. 09:12

jutro drage moje. jucer nisam stigla na klokicu, imali smo rodendan... ovako, gadure jos ni u tragovima, stomak bolucka ali skroz nisko i sa strane ( vise desna ) , sisići su jednako bolni kao i jucer.. a test.... uh....nisam ga jos napravila. procitala sam kako se zove, al, jbg , nisam upamtila... hihihi. U velikom sam iscekivanju, no kako god vidim da svi koji cekaju odmah dobiju nepozeljnog gosta... bas me strah

mare27
    14. Lipanj 2014. 13:01

mama2 i snaša mislim da je to to...izgleda da ćete nas uskoro razveselit sa lijepim novostima ,a šta se mene tiće ja se polako ufuravam sa svojim dragom,gadura još nije baš otišla skroz al mi već krenuli u akciju hehheheh pozzz svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.