@mama10 iiiii?? Ne drži nas u neizvjesnosti... Pusa
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
@antonio draga :-) jesi me nasmijala, kod mene je vjestica u posjeti trenutno, pa cemo nakon nje vjezbati :-)
@mama10 pa di si pobogu? Mi cekamo dobre vijesti! Ja se nadam da je od srece zaboravila na nas. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
danas i jučer me nekako poboljeva u doljnjem dijelu trbuha... Danas nešto više negoli jučer... Ne znam čemu bih to pripisivala, upali ili necem drugom... idem na wc dosta često ( sve mi vuče na upalu), ali ništa drugo nije čudnije negoli inače
Pozdrav drage moje. Da vam se i ja malo javim. Upravo sam dosla sa hitne.... unazad dva tri tjedna imam simptome uzasno neugodnog zujanja u glavi,vrtoglavice i zanasanja u stranu. Dijagnoza: poremecaj centra za ravnotezu. Sutra idem po uputnicu za neurologa i u petak vadit krv... bas se osjecam bljak, tuzno i bezveze. Ni nadala se nisam tome. Da li je netko mozda imao iskustva s tim?
luna28 nisam imala s time problema, no iskreno se nadam da bude sve ok i da ćeš rješiti sve bez većih problema itd. Javi se uglavnom!! Ljubim
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Luna draga... MM ima tu dijagnozu od prije 3 godine... obavio je sve moguce pretrage krvi, glave, srce...ma sve... i sve bilo ok... na kraju zavrsio pisajuci test kod psihologa.. Od tada je na terapijama i više ga ne mući.
Psiholog rekao kako MM nije na vrijeme prebolio smrt svoga oca i da se sad na taj način tijelo izjašnjava.
Nadam se da sam barem nekako pomogla
Sortiraj odgovore
Najstariji