Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    03. Lipanj 2014. 17:25

mama10 držim palčeve...javi

• mama@
    04. Lipanj 2014. 09:06

mama10, jeli došla ili odugovlači? 

Miss_Miu
    04. Lipanj 2014. 09:31

@mama10 iiiii?? Ne drži nas u neizvjesnosti...  Pusa 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

• mama@
    04. Lipanj 2014. 09:43

Sad namjerno neće da javi 

04. Lipanj 2014. 13:21

@antonio draga :-) jesi me nasmijala, kod mene je vjestica u posjeti trenutno, pa cemo nakon nje vjezbati :-)
    @mama10 pa di si pobogu? Mi cekamo dobre vijesti! Ja se nadam da je od srece zaboravila na nas. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mama@
    04. Lipanj 2014. 14:38

danas i jučer me nekako poboljeva u doljnjem dijelu trbuha... Danas nešto više negoli jučer... Ne znam čemu bih to pripisivala, upali ili necem drugom... idem na wc dosta često ( sve mi vuče na upalu), ali ništa drugo nije čudnije negoli inače

Mare2017
    04. Lipanj 2014. 21:01

Pozdrav drage moje. Da vam se i ja malo javim. Upravo sam dosla sa hitne.... unazad dva tri tjedna imam simptome uzasno neugodnog zujanja u glavi,vrtoglavice i zanasanja u stranu. Dijagnoza: poremecaj centra za ravnotezu. Sutra idem po uputnicu za neurologa i u petak vadit krv...  bas se osjecam bljak, tuzno i bezveze. Ni nadala se nisam tome. Da li je netko mozda imao iskustva s tim? 

Miss_Miu
    04. Lipanj 2014. 22:14

luna28 nisam imala s time problema, no iskreno se nadam da bude sve ok i da ćeš rješiti sve bez većih problema itd. Javi se uglavnom!! Ljubim 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

• mama@
    05. Lipanj 2014. 09:20

Luna draga... MM ima tu dijagnozu od prije 3 godine... obavio je sve moguce pretrage krvi, glave, srce...ma sve... i sve bilo ok... na kraju zavrsio pisajuci test kod psihologa.. Od tada je na terapijama i više ga ne mući.
    Psiholog rekao kako MM nije na vrijeme prebolio smrt svoga oca i da se sad na taj način tijelo izjašnjava.

Nadam se da sam barem nekako pomogla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.