Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    09. Lipanj 2014. 09:00

evo ima i tu nekih drugih mama kojih nema na temi" simptomi trudnoće" pa da ja podijelim možda moj početak sreče... vješticu sam trebala dobiti u sub,evo nema je na vidiku i nadam se da neče ni doć idučih par mjeseci,a vama cuke želim isto to ubrzo

• mama@
    09. Lipanj 2014. 09:04

Mareeee. Odlicno... držim fige samo takve da je to ono što mislimo da je 

Tonka33
    09. Lipanj 2014. 10:05

Mare27- Sretno!!!!!Držimo fige!!!!
    Meni je po nekim mojim proračunima danas dan D, ali zna mi kasnit po par dana, tako da mi se neizvjesnost nastavlja

• mama@
    09. Lipanj 2014. 10:12

Onda držimo fige i tebi Tonka

mare27
    09. Lipanj 2014. 10:18

da da...držimo veeelike fige tonka dao Bog da ti se ne pojavi idučih god dana a bome i meni ,pusa

Melly29
    09. Lipanj 2014. 10:29

Drzim vam fige :-D ja imam sada vješticu  ali nadam se da ce biti zadnja za ovu godinu .hehehehe .  pusaa 

Miki35
    09. Lipanj 2014. 11:01

Cure moje da bar jedna od  nas ovaj mjesec se pozdravi sa vješticom..... Držim fige i oćekujem *+++++

mare27
    09. Lipanj 2014. 11:23

ma šta jedna ...da bar sve ,da nam bude ovo najljepše ljeto u životu

• mama@
    09. Lipanj 2014. 11:28

Bogami bi bilo ovo najljepše ljeto... Jedva čekam tu Subotuuuuu, a onda piškim na testić 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.