tonka iza tebe su koliko vidim sami padovi i brige u zivotu... evo i ja ti drzim fige da ostanes cim prije trudna jer stvarno to nakon svega zasluzujes... samo hrabro i kad ces se najmanje nadati doci ce bebica... pusu saljem...
Hvala Tina, ne bih htjela stvorit sliku o sebi kao o nekoj patnici, uvijek nekako razmišljam da ima puno puno većih problema i gorih situacija od moje. Daj Bože da budemo zdrave i ovo drugo će sve doć, mora Odlično je što se ovako možemo upoznati i družiti dok čekamo svoju sreću. Zanima me da li koja od vas koristi femisan a kapi i ako da, kakve su vam? ja sam počela prije nekih dva tjedna i sad čekam slijedeći ciklus da vidim kako djeluju
Laura 21.08.2014 :-*
Tonkec draga bit ce sve dobro. Glavu gore i pozitivno naprijed . Tu smo jedna za drugu, za druzenje i naravno podrsku. Neznam za kapi ali ja sam pred nekih 4 dana pocela sa folnom kiselinom. pusa svima drage moje
Luna 28- I ja pijem već dugo folnu kiselinu, ali sam za ove kapi čula da su izvaredne pa me zanima ima li koja od vas iskustva s njima, navodno su odlične za žensko zdravlje, u reguliranju ciklusa, hormona, cista
i sl. na biljnoj su bazi pa mislim da ne mogu štetiti a ako pomognu bar malo odlično
Draga Tonka...žao mi je zbog toga sto ti se sve desilo, al eto nadam se da ces ubrzo dobiti andjela kojeg zasluzujes !
Drage moje sve trudilice nadam se da cemo uskoro ugledati veliki debeli +++++++++++…pusa svima
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji