Pozdrav svima,nova sam :D dragi i ja pokusavamo dobiti bebu vec nekih 6 godina i nista…njegov spermogram super,samnom sve ok al eto nece i nece…probali sve i svasta…pokrenuli smo postupak za umjetnu i sada sredujem papire i nalaze…prvi put sam vadila hormone (cekam nalaz) pa me zanima dal u tome moze biti problem? Hvala na odg..pozdrav svim mamama i onim buducim :D
Pozz svima , evo i mene . Nisam mama ali želim to biti. Trenutno je M kod mene ali cim ode mi pocinjemo.. Pa se nadam mozda i uspijemo, ali znam da najbolje opustiti se i uzivat i manje o tome razmisljati . pozz svim mamama i buducim
Bok cure EMA.CURI.39 i MELLY29 Zajedno ćemo ne iščekivat gaduru i bit potpora jedni drugima
Mene sad već lagano probada a lice mi je prepuno prišteva i sve mi se čini da moja uskoro dolazi :(
Sutra idem kod ginekologice na ocitanje nalaza…ako dobijemo zeleno svijetlo moram na propuhivanje jajnika Cula sam da bas boli,ali…ne bojim se,zasad
Ja s time nemam problema, pa nezz ni kako je, do sada sam uvijek imala samo folikularne ciste
na jajnicima ali kako se brzo očisti , tako se opet pojavi..
Ema, melly, dobro nam došle i još brže nam otišle ( s ovog djela foruma mislim ). Ne preostaje nam ništa drugo nego savjetovati jedna drugu i biti potpora u bilo kojim situacijama..
Da se i ja malo izjasnim... Cice me bole već 3-ci dan, ali ne one kao one nego iskljucivo bradavice.. Nikad mi to nije bilo, inače pred gaduru me malo bole one cijele. Malo me i jajnici pikaju. A gadura ne bi trebala doci 13.06
E sad.... može to biti svašta nešta... Imam još skoro tjedan dana fore da vidim što je ustvari..
Nada umire zadnja
Pusa svima vama, nama
Nadam se samo da će za vješticu biti nesretni petak 13., a za mene sretna subota 14. hahahahah
Sortiraj odgovore
Najstariji