Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mare2017
    07. Lipanj 2014. 17:19

ProudMomy draga nećeš morat čekat do sutra. vještica je upravo došla, pas mater!! oprostite što malo psujem  ok ovaj mjesec je pobjedila ali sljedeći je bitka moja. Idemo dalje drage moje. nisam jako tužna tek malkice jer je ovo prvi put nakon godinu dana da smo probali opet. nema mjesta za tugu,bit će kada mora biti . vama drage moje želim više sreće nego meni. škicam vas,pratim i mislim na vas. ogromne puse vam šaljem

• ema.curri.39
    07. Lipanj 2014. 17:21

Pozdrav svima,nova sam :D dragi i ja pokusavamo dobiti bebu vec nekih 6 godina i nista…njegov spermogram super,samnom sve ok al eto nece i nece…probali sve i svasta…pokrenuli smo postupak za umjetnu i sada sredujem papire i nalaze…prvi put sam vadila hormone (cekam nalaz) pa me zanima dal u tome moze biti problem? Hvala na odg..pozdrav svim mamama i onim buducim :D

Melly29
    08. Lipanj 2014. 15:36

Pozz svima , evo i mene . Nisam mama ali želim to biti. Trenutno je M kod mene ali cim ode mi pocinjemo.. Pa se nadam mozda i uspijemo, ali znam da najbolje opustiti se i uzivat i manje o tome razmisljati . pozz svim mamama i buducim

Tonka33
    08. Lipanj 2014. 18:01

Bok cure EMA.CURI.39 i MELLY29 Zajedno ćemo ne iščekivat gaduru i bit potpora jedni drugima
    Mene sad već lagano probada a lice mi je prepuno prišteva i sve mi se čini da moja uskoro dolazi :(

Melly29
    08. Lipanj 2014. 19:31

Bok :) Ja sam jedva dočekala ovu M... jer znam da poslje nje startamo :D  kuda sam se i ja izprištala tud mi je kasnila 4 dana, i sada nikako da prođe. Mi smo se nedavno počeli oko toga informirati i bila sam kod ginekologice čekala nalaze mj i pol dana da znam da je sve ok. i kada sam dobila zeleno svijetlo nikako dočekati :D

• ema.curri.39
    08. Lipanj 2014. 19:45

Sutra idem kod ginekologice na ocitanje nalaza…ako dobijemo zeleno svijetlo moram na propuhivanje jajnika  Cula sam da bas boli,ali…ne bojim se,zasad 

Melly29
    08. Lipanj 2014. 19:56

Drzim fige da sve bude dobro, i ne boji se, .. proći će.

Melly29
    08. Lipanj 2014. 19:59

Ja s time nemam problema, pa nezz ni kako je, do sada sam uvijek imala samo folikularne ciste
      na jajnicima  ali kako se brzo očisti , tako se opet pojavi..

• mama@
    09. Lipanj 2014. 07:44

Ema, melly, dobro nam došle i još brže nam otišle ( s ovog djela foruma mislim  ). Ne preostaje nam ništa drugo nego savjetovati jedna drugu i biti potpora u bilo kojim situacijama..
    Da se i ja malo izjasnim... Cice me bole već 3-ci dan, ali ne one kao one nego iskljucivo bradavice.. Nikad mi to nije bilo, inače pred gaduru me malo bole one cijele. Malo me i jajnici pikaju.  A gadura ne bi trebala doci 13.06
    E sad.... može to biti svašta nešta... Imam još skoro tjedan dana fore da vidim što je ustvari..
    Nada umire zadnja 
    Pusa svima vama, nama 

ema.curri.39
    09. Lipanj 2014. 08:37

Neka ti ovaj nesretni petak 13. Otjera tu gaduru 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI