ej žene...evo mene...ništa novo nema...stigla vještica jučer... :/ ...taman sam se ponadala da bi možda moglo nešto biti, kad evo je...ne preostaje nam ništa drugo nego vježbati i dalje...
mama10
mama10 , baš mi je krivo... A sve smo se ovdje ponadale da negdje slaviš i da si zaboravila na nas.
Pusa svakako . Drži se.
Nastavljamo onda odbrojavanje zajedno.
3 mj...tek se zagrijavamo, čini mi se...prvo dijete nismo čekali, ja rekla mužu, e danas su mi plodni dani, hoćemo napravit bebu?...i odma se primilo...tak da mi je ovo već sad dugo, al neću se žalit previše, kad Bog da bit će...mi ćemo se trudit i dalje :) imam jednu malu preslatku curicu i zato mi je malo lakše, jer sam već mama...
mama10
ProudMomy ma ne copram,ne dao bog..al osluškujući svoje tijelo ne liči mi situacija na trudnoću :/ al možda se zeznem ..vidjet ćemo do sutra
ja imam još tri dana iščekivanja, i već me nervoza pere, iako nekako mislim da će vještica doć i ovaj put
Ej ženske :) Uf ja moram sutra dobit al me trenutno rastura trbuh bole me cike i križa me bole nenormalno. Nego...htjedoh vam reći da sam jučer bila kod tete picajolke . isla sam na kontrolne briseve za eserihiju coli i ureaplazmu pa me usput pogledala i rekla da se još ništa ne vidi.. no dobro pustimo to. neznam dal ste čule ako koja imate problema bilo sa e.coli ili mjehurom ima jedan prah za kupit. Zove se D- manoza i uspješno liječi naše donje probleme. Dođe 215 kn i mislim da treba isprobat. ja sigurno hoću da se riješim ovog svog nametnika pa da bebica jedan dan kad dodje bude sigurna, a što se tiče onog mog zujanja u glavi 18.6 sam naručena kod audiologa pa idem obavljat što se obaviti mora. Želim vam da vam vještice s ovim lipim i vrućim vremenom produže na godišnji
. i pozitivno drage moje. Ljubim vas
Mama10, malo je reci da mi je zao... Znam da je tesko, ali digni glavu i idemo dalje! Tonka, mare27 i luna28 drzim fige svima!
I Luna javi se sutra obavezno! Nemoj da te nema :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy draga nećeš morat čekat do sutra. vještica je upravo došla, pas mater!! oprostite što malo psujem ok ovaj mjesec je pobjedila ali sljedeći je bitka moja. Idemo dalje drage moje. nisam jako tužna tek malkice jer je ovo prvi put nakon godinu dana da smo probali opet. nema mjesta za tugu,bit će kada mora biti
. vama drage moje želim više sreće nego meni. škicam vas,pratim i mislim na vas. ogromne puse vam šaljem
Sortiraj odgovore
Najstariji