Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veri
    27. Svibanj 2014. 17:54

Drage moje evo da vam se i ja pridrižim. Ja i bm radimo na bebi već par mjeseci ali nažalost bezuspješno. Znam da je rano za bilo kakvu zabrinutost...ali moj ginekolog je užasno nerazuman. Nastojimo se ne  opterečavati s time da želimo bebu i uživamo u tome. Bila sam jučer kod njega na pregledu i rekla mu kako me je nedavno zabolio jajnik...on mi je samo vadio papa test a nije me pregledao. Kad sam ga pitala a ostatak on me je otpilio tako što mi je rekao da se to u ponekom ciklusu zna dogoditi. Imam 22 g i još nijednom me za za vrijeme menestruacije nije zabolio jajnik i užasno sam zabrinuta

Mare2017
    28. Svibanj 2014. 01:59

Bok drage moje :) citam vas od pocetka i odlucih se i ja pridruziti. Moja prica pocinje lani u 6 mjesecu kada sam ostala trudna nakon mjesec dana pokusavanja.. medjutim na kontrolnom pregledu 4.8 nisam cula lijepe vijesti... receno mi je da je u 9 tjednu trudnoce mojoj bebici stalo kucat srce  upucena sam iste sekunde u bolnicu gdje su mi isti dan napravili kiretazu. sok i tuga napravili su svoje ali morala sam krenut dalje... u medjuvremenu napravila sam briseve i nasli su mi ureaplasmu i esherihiju... sada nakon skoro godinu dana odlucili smo pokusati  ponovno... i da..  ne ocekujem vjesticu 8.6. Svima nam zelim puuuuno srece i da uskoro ugedamo ++ 

Miss_Miu
    28. Svibanj 2014. 07:16

Alexxnails .. Dobro nam došla, sretnoooo!!! Javljaj se, pusa 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Mare2017
    28. Svibanj 2014. 08:02

Hocu draga Miss Miu . Samo da vas svih pozdravim i jurim raditi. Puse vam šaljem 

• mama@
    28. Svibanj 2014. 08:05

mamaloly, veri i alexxnails, dobro nam došle...
    Sve smo tu iz istoga razloga, ne gledamo na pravopisne greške , ali uredno pratimo događaje i novosti kod naših trudilica.
    Javljajte svoje novosti.
    I da, dobro jutro želim svima 

• mamaloly
    28. Svibanj 2014. 08:44

Dobro jutro svima) Svima želim da što prije zatrudnite ) Da li je netko čuo za macinu travu?

Igorovabebica
    28. Svibanj 2014. 08:53

Dobrodošle nove i buduće trudilice! Ne odustajte, brzo će doći plusić i sve ćemo s Foruma biti sve okruglije! Nisam se dugo javljala, posao, uf, ali uvijek mislim na vas i držim palčeve!!! Hrabro naprijed, uz vas smo i imate ogromnu podršku!!!!  Puse svima!

• mamaloly
    28. Svibanj 2014. 09:20

Još sam htjela pitati za savjet. Zanima me gdje mogu pronaći dobrog ginekologa, koji radi preko hzzo. Ja nisam zadovoljna sa svojim.Godinu dana idem kod njega, i još uvijek sam na istom, nema pomaka. Još u 7-m mjesecu prošle godine tražila sam da mi da uputnicu za hormonske pretrage (ja pijem Eutirox zbog problema sa štitnjačom, pa pretpostavljam da je moguće da imam probleme i sa drugim hormonima), ali odgovorio mi je "ajde ćemo pričekati". Onda u 11-m mjesecu rekao je da moj muž mora napraviti spermogram. Muž je dobio termin u 3-m mjesecu, imao je jaku gripu, i nalaz mu je bio loš. Sad, prije par tijedana muž je napravio još jedan spermogram, i nalaz mu je ok (40% pokretnih, što nije baš najbolje, ali ima dobru kolićinu pokretnih spermija, i urolog je rekao da oni moraju odraditi svoj posao). I tek jučer sam uspjela nagovoriti da mi ginekolog da uputnicu za hormone. A , da je dao to prije, ja bi još prije godinu dana mogla vidjeti jesu li u redu svi hormoni ili nisu. A ginekolog mi kaže "polako, nema žurbe". Samo svaki put me pita da li pušim ili pijem (ne pušim i ne pijem, i zdravo se hranim). Ali ja imam 31 godinu, muž ima 36, nismo više tako mladi. Osim toga, prije par godina bila sam na kemoterapiji...Ne znam kako je to utjecalo na mene, jer još uvijek imam neke posljedice, zadnju godinu udebljala sam se za 8 kg. I imam još jedno pitanje - gdje se može napraviti nalaz  AMH, da li netko zna? Zvala sam u Vinogradsku, Sveti duh, Petrova, i nitko ne radi.

Miss_Miu
    28. Svibanj 2014. 09:47

Draga @mamaloly.. Ja mislim da ni jedna bolnica u Zagrebu, to ne radi jedino možda privatna poliklinika i labaratorij Breyeru. Si njih probala nazvati? Pusa 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

• mamaloly
    28. Svibanj 2014. 09:59

Miss_Miu, hvala, sad ću ih nazvati!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.