Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    23. Prosinac 2014. 13:46

AlmS možda je i tebi onaj iscjedak koji je i Niki bio u početku, možda je i implantacija ako je O bila kasnije...ja još navijam da se M ne pojavi!
    Kosee, nemoj se žalostiti, stvarno ima svakakvih ljudi, najčešće povrijeđuju oni najgluplji. Ili još jadnije mi je kad neko uspije iz prve pa se odma čudi ako netko nije iz treće, kao s njima nešto nije u redu. Ovaj ciklus još nije gotov, možda se plus ipak pojavi. Koliko vi ono pokušavate (sorry zaboravila sam)?

Znam da je specifično doba godine i da svi priželjkujemo proslaviti blagdane na najljepši način ali ne treba nikad gubiti nadu...eto sinoć sam čula sretnu vijest, trudna je jedna poznanica kojoj je dr. rekao da ima minimalne šanse za prirodnu trudnoću, cura ima milijun zdrastvenih problema. Skoro se bila pomirila s tim da neće imati djece i eto čudo se dogodilo 

NMareN šaljem vibrice za jednu pluščinu na Božić!!!

<3 2/2013 <3

kosee
    23. Prosinac 2014. 14:13

Evo pet mjeseci pokušavanja. Nije dugo, ali nije ni kratko. Kako stvari stoje, imam ovulacije, znam kad su (otprilike), ciklusi su mi redovni.
    Taj smeđi iscjedak me izluđuje, posebno jer mi je krenuo tako rano u ciklusu. Već mi se to znalo događati, ali svega 1-2 dana prije menstruacije, ovo sad je stvarno predugo, a i čitam da to znači da mi prebrzo slabi funkcija žutog tijela pa se trudnoća ne može održati..
    Ma samo treba strpljenja, ali da, vjerojatno smo se sve nadale ovom prosincu i poklonu u obliku plusa.

Hvala vam cure što me tješite :*

almS
    23. Prosinac 2014. 15:06

Kosee tvoje postove kao da sam ja pisala.  Htjela sam sve po  PS-u obaviti, hronoloskim redom da bi moja porodica imala bolju buducnost i da mojoj djeci nista ne nedostaje. Sad nakon svega, fale djeca. Nisam radila test, jer meni nije kasnilo. Od jucer imam taj iscjedak,  maloprije sam na toaletnom papiru nasla krv svijetle boje.. Nadala sam se da je implemen. krvarenje ali se vise nicemu ne nadam, jer imam prave menstruacione bolove. Bit ce bolje u nekom od narednih ciklusa. Ljubim vas sve..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

kosee
    23. Prosinac 2014. 15:13

I meni krenuli bolovi tako da mislim da je to to, moj božićni poklon je menga  

Drage moje, do ponedjeljka me nema online pa vam svima želim sretan Božić, nadam se da će me dočekati koji objavljeni plusić kad se vratim!   
    A onda zajedno dalje u nove pokušaje i pobjede

NMareN
    23. Prosinac 2014. 15:23

Sve najbolje i tebi draga kosee, nemoj biti tuzna, glavu gore, nasmij se i plusici ce nam svima nama doci,

Ja to mogu, ja to hoću....

mare27
    23. Prosinac 2014. 15:32

sve najbolje i tebi kosse nadam se da ćeš ipak ugledati plusić i svim curama želim plusiće što prije , ja sam dana sdobila jednu dobru vijst ,riješila sam se ešerihije weeeeeeee

baby♡girl
    23. Prosinac 2014. 15:49

Cure, idem od ginekologa upravo. Sestra napravila test, iako smatram da je još rano. Negativan je. Na uzv mi je rekao da imam ciste na jajnicima i da ne može uopće doći do trudnoće. Prepisat će mi pilule, iako misli da neće uspjeti i da ću morati na umjetnu oplodnju. Sestra mi je još provokatorski nabila na nos da kud sam navalila na drugu trudnoću. Jako sam tužna. Pitala sam da pogleda da li nastupa ovulacija sad, rekao je da on to ne može vidjeti. Pretužna sam i užasno se osjećam. :(

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

almS
    23. Prosinac 2014. 16:40

Babygirl, ako mozes mijenjaj doktora. Glupaca, odakle joj pravo da se tako ponasa. Naravno da se moze vidjeti po debljini endometrija da li ce nastupiti ovulacija u skorije vrijeme. Ja sam citala da su zenama govorili da su nepolodne a one su izmosile trudnocu normalno i zdravu djecu radjale. Ok, ako imas ciste, to se mora lijeciti, ali sve ostalo macku o rep. Sretno ti!
    Kosee, draga, sretni ti blagdani, sve najljepše od srca tebi i tvojoj porodici, da naredni Bozic docekas uz plac bebca. :*

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.