ALMS nisam ja imala smeđi iscjedak nego blago rozi onaj dan kad sam vidila test pozitivan i imala sam isti takav nedavno i dala mi tablete za cuvanje trudnoce....
BABY GIRL i ginek i sestra su odvratni...Broj 1 moja kuma je imala jajnik jedan skroz policistican drugi onako...menge imala svako 3-4 mjeseca ako i tada .i evo je sada 8 mj trudna..druga trudnoca(iako je prva zavrsila spontanim) ali je drugi put uspjela ostati trudna...a ts sestra sta se nje tice kad ces se ti odlucit za trudnocu njeno je da pise recepte i suti.jooooj bas sam sad ljuta
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Hvala cure na pozitivi. Kad mi dođe nalaz od pape, idem kod privatnika koji mi je vodio prvu trudnoću upravo zbog neljubaznosti soc.ginekologa i sestre. Kad mi je to rekao, skoro sam se onesvijestila. Po kalendaru bi mi ovulacija trebala nastupiti sutra, a iscjetka nema. Ipak mislim da mi je ono bila ovulacija, vidjet ćemo ustvari kad M dođe. Rasplakala sam se k'o kišna godina. Nadam se da će biti sve u redu.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
BabyGirl mislim da je to sve malo brzopleto zaključeno...ne mora biti ništa, sad odjednom moraš na umjetnu a već si prirodno rodila...ma valjda umjetna ide kao zadnja opcija. Odi ti po drugo mišljenje i pitaj koje su ti sve opcije za dalje
Kosee i tebi sve najbolje, nemoj nam dugo izbivati :*
Mare27 super za istjeranu beštiju...baš te krenulo, nek samo tako nastavi.
Meni opet ništa nije jasno u vezi mog tijela...po sluzi sam mislila da mi je ovulacija bila 8dc, danas mi 20dc i kao da sad imam ovulaciju jer opet se javlja ista sluz i bolovi u jajniku kao da trebam dobiti, a grudi me bole ima već 4-5 dana
<3 2/2013 <3
Ja sam još uvijek bolesna...sad imam upalu grla i osjetim da me pomalo i uho boli ...temperatura je i dalje prisutna. A imam samo tablete za temperaturu...
a sto se tice utvrđivanja trudnoce..čekam na pregled. Dva testa prosli tjedan su pokazala pozitivno a mene muči sad to što me zna svako malo zaboliti na trenutak nisko u trbuhu.i nemam sad nikakvih simptoma osim sto me grudi bole a najvise navecer kad idem spavati pa se ne mogu namjestiti. Ne znam ni sama vise ništa,sve me to malo zbunjuje
Drage trudilice i trudnice od vam zelim Sretan i blagoslovljen Bozic i da nam se svima uskoro ostvari najveca zelja!
Bebinjo, jel i dalje stoji da ćeš na pregled sredinom siječnja? Nema dileme da si trudna, ti lagani bolovi nisko su normalni, nema veze što nema drugih simptoma, a i bolne grudi su tu
<3 2/2013 <3
Tonka hvala na željama i tebi nek je Sretan i blagoslovljen Božić
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji