Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    24. Svibanj 2014. 22:10

bome nebi ni ja u tom broju..heheh hvala Tina0208

26. Svibanj 2014. 14:26

Sretno svim trudilicama! Tesko mi je vec popamtit sva imena. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    26. Svibanj 2014. 16:49

I od mene sretno svima! Bit će sigurno plusića na testovima... Držim fige! 

Krešimir 19.08.2014. <3

mare27
    26. Svibanj 2014. 21:00

hvala curke...

renata2912
    27. Svibanj 2014. 09:22

eeeee drage moje ni ovaj mj nista, nisam test ni stigla uraditi vjestica je dosla  vec pocinjem da ludim ... ne znam da li je koja od vas pila caj i da lli vam je pomagao od vrkuta, cula sam da je odlican za ovakve stvari pa sam mislila pokusati :*

• mama@
    27. Svibanj 2014. 11:25

renata, sad pogledah i vidim da si ostavila komentar... i žurim da vidim, čujem vijest... aaaaa... baš mi je zao što je vještica stigla, ne mogu ti opisati. Ponadala sam se da ces biti jedna od .
    Za čaj od vrkuta sam i ja čula, ali osobno nisam probala i ne znam učinak... vjerujem da ovdje ima onih koji su čaj isprobali pa da nam objema kažu dojmove...

27. Svibanj 2014. 13:21

Renata2912, jako mi je zao... Glavu gore i samo hrabro dalje!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mamaloly
    27. Svibanj 2014. 16:01

Bok svima. Ja sam nova na forumu. Planiramo dijete već godinu i pol, i zasada nije uspjelo. Strašno paničarim i očajna sam. Pretrage su mi ok, moram napraviti još pretrage hormona. Kod muža sve je relativno dobro. Ne znam što da radim, jako se bojim da nikad neću zatrudnijeti.  Plaće mi se kad pomislim na to. Oprostite na greškama, hrvatica sam, ali od malena živjela sam vani, tako da ne znam dobro jezik.

• mamaloly
    27. Svibanj 2014. 16:06

kako nemam ovdje prijateljica, nemam sa kime razgovarati o tome. Kad vidim dijete, srce mi se stisne. Ja ne znam što da radim.

renata2912
    27. Svibanj 2014. 16:12

mamaloly  dobrodosla :) i ja sam u istoj situaciji samo sto kod mene traje mozda nekih 8 mj :/ samo polako imaj nadu i vjerujem da ces uspjeti..ja se svakog mjeseca razocaram ali sta mogu idem dalje :* zelim ti da sto prije uspijes <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.