amy2004 zao mi je sto vasa borba traje toliko dugo i ne mogu ni zamisliti koliko ti je tesko. Jasno mi je da se ne zelis veseliti i ponadati, nakon toliko razocaranja. Sto god da ti kazem nece te utjesiti, pa cu ti samo reci da se iskreno nadam da ste uspjeli...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
amy2004 samo ti zelim reci da je jedna moja prijateljica radila na bebi 5 godina, nema gdje nije bila i sto nije prosla.. i onda kad je najmanje ocekivala, kad su vec sve nade potonule, pojavio se plusek sad evo ceka drugo dijete
od srca ti zelim svi srecu i maleni paketic sto prije
Hvala vam na potpori ali evo dobila sam meil od doktora da ni ovaj put ništa od trudnoće,beta opada i znači da se nije uspjelo uloviti tj. da embrij propada,drugi tjedan opet moram na uzv i pregled pa će mi za svaki slučaj izvadit opet betu
Neznam stvarno što bi više evo cijelo popodne sam uplakana tražim po internetu što i kako dalje,kako si pomoći.
Inače imam curicu koja će sada 10 god i njoj ništa nisam ni govorila jer tako silno želi bracu ili seku da kad negdje vidi malo djete plače i stalno pita zašto ona nema,zašto ja moram biti bolesna i nemogu roditi.
Kod mene ima više čimbenika koji utječu na začeće ali još uvijek postoji ona neka nada da će uspjeti.
Sad planiram sve nalaze izvaditi pa ako treba i na potpomognutu ići i nadat se da će uspjeti
draga amy2004 ja pookusavam mozda 7-8 mj i vec sam skoro luda na tu temu :/ onda ne mogu ni zamisliti kako je tebi, evo cekam vjesticu, jos nije stigla, mada sam prosli mj imala 20-tog ali nikad mi nije 100% redovna da bi se mogla cemu nadati :( eto ne znam sta da am kazem, osim da je super sto smo velika podrska jedne drugoj :* <3
Amy2004, draga moja znam da ti je tesko, i ja se mucim vec 2 god od kad sam imala spontani, pa nikako da zatrudnim….lani sam gledala na plodne dane i nije se nikako nis primilo, ove godine ne pazim na plodne, neplodne dane znaci non stop "radimo na bebi", ali ni dalje nista….. Iskreno nadam se da ces uskoro uspijeti i držim ti fige da dobijes anđela kojeg zaslužujes
Renata2912 držim fige da uspijes ovaj put
Mare27 također držim fige da ugledas veliki debeli ++++++
šaljem vam pusice drage moje
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
http://www.haber.ba/zanimljivosti/svastara/85613-ceka-svoje-sedamnaesto-dijete-a-tek-joj-je-39.html
gledajte ovo cure...a mi se jadne mučimo za jedno,hehheh
i da hvala puno marincica i ja tebi držim fige ma uspijet ćemo i mi sve,znam ja !!!
evo i ja cvrsto drzim figice da nam sve vi uspijete dobiti bebu.....
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji