Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    21. Prosinac 2014. 10:53

AlmS draga jel ti se inače prije M pojavi takav iscjedak? Mislim na tebe i dalje....samo nek se gadura ne pojavi!!!

Nama još 10 dana...simptomi svi isti kao zadnji put kad je došla 4 dana ranije. Sise lagano bole...samo što konstatno imam lagane bolove dole, ali mislim da sam se prehladila jer mi je imunitet u banani.

Pozz svima, uživajte u sunčanom vikendu 

Nika javi se, nadam se da je sve OK

<3 2/2013 <3

almS
    21. Prosinac 2014. 11:14

Ma prosli put se pojavio najmanje tri dana prije M ali je bio dosta izrazajniji i bas je bio smedjkast. Sada je drugaciji i primjetim ga samo na toaletnom papiru. Prosli mjesec sam zbog tog smedjeg iscjetka nazvala dr. i ona mi je rekla tada da on svakako moze biti simptom trudnoce i da uradim test, koji sam taj dan kupila a nisam ga nikad napravila jer mi je dan kasnije dosla M. Da stvar bude gora, ja sam bila ubjedjena da ce ovaj mjesec M doci i sada kada sam kod roditelja mog supruga taj neiskoristeni test nisam ponijela, ostao je kuci. Ukoliko ne dodje prekosutra,  tj. 34. dan kupit cu test i raditi ga.
    Nadam se da se ni tvoja M nece pojaviti te da cemo zajedno piti "slatku" kako se u Bosni kaze kda se nesto lijepo desi.  

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

StellaMaris
    21. Prosinac 2014. 11:51

Kad se načitaš svega onda shvatiš da nema apsolutno nikakvog pravila.
    I u prošloj trudnoći prvi mjesec pokušavanja sam mislila da smo 100% uspjeli, imala sam apsolutno sve simptome, a najgore od svega M je kasnila čak 10 dana (nikad mi nije toliko kasnila). Nakon što sam se razočarala za idući ciklus sam rekla nema šanse da se to meni dogodi tako lako jer mi ništa u životu nije bilo iz prve, M taj mjesec ne dođe (nisam ni skužila da kasni) i pojave se dvije crtice 
    Pit ćemo mi "slatku" svakako kad tad, samo bila bi još slađa da je pijemo skupa i u trudicama 

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    22. Prosinac 2014. 00:08

Curke evo ja uživam sa svojima koliko mogu, danas mi je nešto na momente slabo ( neznam kako objasnit) i jajnik desni me boli toliko da ne mogu sjediti :( za večerom sam gotovo i zaplakala.. Sad da li je kakva upalica u pitanju neznam :/

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    22. Prosinac 2014. 01:00

I da napomenem da me bradavice jakoooo bole na dodir, čudna bol

🙏👸👸🙏❤️

Arria
    22. Prosinac 2014. 08:37

Bebinjo, zaboravila sam jesi ti ono trudnica ili ne! Ovaj vikend sam sva u poslu pa mi se sve pomiješalo. Trudnice sve pretrage vezane za trudnoću ne plačaju, oslobođene su dopunskog. A inače kolike su cijene "usluga" ne znam, jer ja stalno plačam dopunsko jer sam boležljiva pa… 

NMareN
    22. Prosinac 2014. 09:04

Pepita svakako se javi ginekologu na pregled. Curke nama je tri dana do neočekivane gospodičneM, jedini simptomi koje imam su bolne grude (ali to i inače imam prije dolaska gospodičneM iako ovaj put osjetljivost možda malo jače izražena), i čini mi se da su mi bradavice mrvu tamnije, ali to sam možda i umislila.....

Ja to mogu, ja to hoću....

Pepita2109
    22. Prosinac 2014. 10:23

Luki budem kad se vratimm sad sam dalekooo od doma tako da ne može mi sad ništa napraviti.. Eto sad kao da ništa nije ni bilo, samo mi se povraća jako :( pomislila čak da nije upala jajnika, ali zar ne bi onda trebao i iscjedak biti neugodnog mirisa?? A ova bol od sinoć je bila neopisiva

🙏👸👸🙏❤️

kosee
    22. Prosinac 2014. 10:30

Meni 25-ti dan ciklusa (imam dosta kratke cikluse, 25-27 dana), a i prema temperaturama mi je ovulacija bila ranije tako da mi je danas 12dpo. Već treći dan imam tamnosmeđi iscjedak i mislila sam da menga stiže, ali temperatura je još uvijek povišena. I sise bole još od ovulacije, već su mi i dosadne postale..
    Najkasnije dobijem mengu na 13dpo, tako da možda sutra dođe i temperatura padne, ne znam ni sama. Sve skupa, ne vjerujem da će biti nešto od mog božićnog poklona.

Curama koje ne očekuju mengu za blagdane, držim vam fige!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.