Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    19. Prosinac 2014. 13:32

alm S, držim fige da ne dođe   

mare27
    19. Prosinac 2014. 14:37

alms radi test,meni je jedan od prvih znakova koji nisu povezani s pms bilo tamnije oko bradavica,moj muž je odmah rekao to je to

baby♡girl
    19. Prosinac 2014. 15:09

Luki drago mi je sto je sve proslo superrr 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    19. Prosinac 2014. 15:29

Bebinjo čestitammmmm :)
    Luki drago mi je da je sve dobro prošlo :*
    Ostale trudilice sretno i želim vam velike +++++++ :)
    Evo meni je danas 50dc i nema M još, sad sam kod svojih pa se nadam da će doći, jer tako osjećam (iako to osjećam već 2 tjedna)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    19. Prosinac 2014. 15:34

Pepita... kad se pripremis na njezin dolazak onda ce biti bas kontra....  drzim ti fige da se brzo preselis na drugu temu gdje su trudnice

baby♡girl
    19. Prosinac 2014. 16:16

Cure moje, ako ovaj put umišljam simptome, mijenjam profesiju, idem u glumice :D :D 
    Znači par dana imala neke bolne grčeve, mislim da je to bila O, a i sve dane smo imali odnose. Nadustost, piškim prečesto, imala sam neki bljak filing par dana nakon jela/kave. Kao da ću povratiti. U prvoj trudnoći isti filing, bez ijednog povraćanja. Idem sinoć leći, mrva spava s nama u krevetu, toliko mi je smrdilo mlijeko u cijeloj sobi da sam se pokrila po nosu. Da ne pričam da mi cijeli frižder smrdi po salami čim ga otvorim, jutarnja mokraća fuj i tako to. Spava mi se, već par dana odspavam popodne po sat-dva, i nakon toga mi se i dalje spava. I sad kad smo ručali, idem s pikulicom oprati zubiće, moramo zajedno prati inače ne da, kad ono krvare mi desni. Iscjedak bio bijeli, sad više vodeni, i dalje mokro sve, ali nije bijelo (nisam napaljena haha :P ) Prije ova dva duža ciklusa bio mi je jedan od 24 dana. Mislim ono, da tijelo može tako poluditi. U grudima neka težina, ali nema nekakvih bolova. Na licu svaki dan novih 5 potkožnih malih prištića, inače nemam tih problema, čak otkako sam rodila mi je koža predivna postala. Nekako mi se čini da umišljam, ali kak da umislim iscjedak i krvarenje desni? Lude li psihe :D

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LuKi5
    19. Prosinac 2014. 18:04

Drage moje hvala vam...ljubim vas...

almS, draga, drzim fige da je u pitanju jedan veeliki plus...Poklon za Bozic najljepsiii 

babygirl, draga, nadam se da je to sspavanje simptom trudnoce. Meni je isto tako bilo u trudnoci...spavala sam po 15-16 sati u komadu I stallnooo mi se spavalo. Drzim fige 

Takoder svim trudilicama zelim cim prije da vas obraduju plusici 

14.06.2014. L ♥

renata6
    19. Prosinac 2014. 18:45

Luki drago mi je da je sve prošlo super i da si opet s nama! Brz oporavak želim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.