alms radi test,meni je jedan od prvih znakova koji nisu povezani s pms bilo tamnije oko bradavica,moj muž je odmah rekao to je to
Luki drago mi je sto je sve proslo superrr
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bebinjo čestitammmmm :)
Luki drago mi je da je sve dobro prošlo :*
Ostale trudilice sretno i želim vam velike +++++++ :)
Evo meni je danas 50dc i nema M još, sad sam kod svojih pa se nadam da će doći, jer tako osjećam (iako to osjećam već 2 tjedna)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita... kad se pripremis na njezin dolazak onda ce biti bas kontra.... drzim ti fige da se brzo preselis na drugu temu gdje su trudnice
Cure moje, ako ovaj put umišljam simptome, mijenjam profesiju, idem u glumice :D :D
Znači par dana imala neke bolne grčeve, mislim da je to bila O, a i sve dane smo imali odnose. Nadustost, piškim prečesto, imala sam neki bljak filing par dana nakon jela/kave. Kao da ću povratiti. U prvoj trudnoći isti filing, bez ijednog povraćanja. Idem sinoć leći, mrva spava s nama u krevetu, toliko mi je smrdilo mlijeko u cijeloj sobi da sam se pokrila po nosu. Da ne pričam da mi cijeli frižder smrdi po salami čim ga otvorim, jutarnja mokraća fuj i tako to. Spava mi se, već par dana odspavam popodne po sat-dva, i nakon toga mi se i dalje spava. I sad kad smo ručali, idem s pikulicom oprati zubiće, moramo zajedno prati inače ne da, kad ono krvare mi desni. Iscjedak bio bijeli, sad više vodeni, i dalje mokro sve, ali nije bijelo (nisam napaljena haha :P ) Prije ova dva duža ciklusa bio mi je jedan od 24 dana. Mislim ono, da tijelo može tako poluditi. U grudima neka težina, ali nema nekakvih bolova. Na licu svaki dan novih 5 potkožnih malih prištića, inače nemam tih problema, čak otkako sam rodila mi je koža predivna postala. Nekako mi se čini da umišljam, ali kak da umislim iscjedak i krvarenje desni? Lude li psihe :D
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Drage moje hvala vam...ljubim vas...
almS, draga, drzim fige da je u pitanju jedan veeliki plus...Poklon za Bozic najljepsiii
babygirl, draga, nadam se da je to sspavanje simptom trudnoce. Meni je isto tako bilo u trudnoci...spavala sam po 15-16 sati u komadu I stallnooo mi se spavalo. Drzim fige
Takoder svim trudilicama zelim cim prije da vas obraduju plusici
14.06.2014. L ♥
Luki drago mi je da je sve prošlo super i da si opet s nama! Brz oporavak želim!
Sortiraj odgovore
Najstariji