Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    19. Prosinac 2014. 12:13

Drage, hvala vam 
    Arria, drago mi je da si uspjela zatrudniti unatoc svemu sto te snaslo.  Ja sam prvi put operirala tumor na jajniku 2013.  I 7 mjeseci od operacije sam uspjela zatrudniti, prije 6 mjeseci sam rodila I nakon poroda se tumor opet vratio, moram tumor markere dvaput godisnje vaditi jer je po nalazu prvom to benigni tumor koji se vraca. Na prvoj operaciji su mi radili resekciju jajnika posto je nekih 11 cm bio narastao I zahvatio dio jajnika. Tako da mi lijevi jajnik nije cijeli, a posto tad jos nisam rodila nisu mi ga htjeli vaditi. Na ovoj operaciji je bila sreca da je tumor nekako strsao tako da su jajnik I jajovod ostali netaknuti. Bilo je tesko vidot na UZV posto je zaklonio jajnik I jajovod. :) Dali su mi pola neke tablete prije operacije koja me dobro pukla tako da se uopce ne sjecam kad su sestre dosle po mene. Jedino cega se sjecam je da sam na kratko dosla sebi u operacijskoj sali, da su mi stavili onu masku na usta I probudila se u sobi, s tri deke na sebi zbunjena, gledam di mi je prsten. Dosla sestra I govori mi da mi je prsten medu slusalicama I smjeska se. Kasnije su mi cimerice rekle da me bas dobro osamutila ta tableta

14.06.2014. L ♥

kosee
    19. Prosinac 2014. 12:50

Luki, svaka čast na hrabrosti i drago mi je da je sve prošlo dobro i da si već u pokretu, nadam se da ćeš uživati u blagdanima neopterećeno!

Moja bi trebala doći 23.12., zasad temperatura još povišena, a grudi me boluckaju i zatežu od nakon ovulacije. Mislim da ću napraviti test na Božić ako do tada ne dođe, ali poznajući moju bit će na vrijeme.

Svima vibram za plusiće!

almS
    19. Prosinac 2014. 13:03

Luki, zaista divne vijesti, bas sam sretna zbog tebe. 
    Bebinjo, cestitam od srca. 
    Da se nadovezem na priču o muzicima- puzucima, ja sam zaista imala srece. Mi se inače ponasamo kao tinejdžeri, baby girl kao da je opisala odnos mene i mog supruga. Inace, ja o svakoj nedoumici pricam samo sa njim, cak sam prije par dana slučajno vidjela na njegovom telefonu u historiji pretraga na internetu da je tražio i citao o simptomima trudnoce, jer je meni danas 30. dan ciklusa i od M ni traga.. nemam nikakav iscjedak ni nikakav drugi simptom, osim kao nekog pritiska dolje i boliva u stomaku, kao da ce doci svaki trenutak. Jutros sam primjetila da su mi bradavice dosta tamnije, nego inace. Ne nadam se, da se ne bi jos vise razocarala, ukoliko ne dodje poslije Bozica cu uraditi test. Ljubim vas sve i drzim figr svima, da ae glupaca ne pojavi narenih 9 mjeseci.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

kosee
    19. Prosinac 2014. 13:32

alm S, držim fige da ne dođe   

mare27
    19. Prosinac 2014. 14:37

alms radi test,meni je jedan od prvih znakova koji nisu povezani s pms bilo tamnije oko bradavica,moj muž je odmah rekao to je to

baby♡girl
    19. Prosinac 2014. 15:09

Luki drago mi je sto je sve proslo superrr 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    19. Prosinac 2014. 15:29

Bebinjo čestitammmmm :)
    Luki drago mi je da je sve dobro prošlo :*
    Ostale trudilice sretno i želim vam velike +++++++ :)
    Evo meni je danas 50dc i nema M još, sad sam kod svojih pa se nadam da će doći, jer tako osjećam (iako to osjećam već 2 tjedna)

LuKi5
    19. Prosinac 2014. 18:26

Pepita21

Bebinjo čestitammmmm :)
    Luki drago mi je da je sve dobro prošlo :*
    Ostale trudilice sretno i želim vam velike +++++++ :)
    Evo meni je danas 50dc i nema M još, sad sam kod svojih pa se nadam da će doći, jer tako osjećam (iako to osjećam već 2 tjedna)

Draga, cim uhvatis vremena kod ginekologa, mozda ti je bila zakasnjela ovulacija pa su ti zato testovi pokazali minus. 

14.06.2014. L ♥

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    19. Prosinac 2014. 15:34

Pepita... kad se pripremis na njezin dolazak onda ce biti bas kontra....  drzim ti fige da se brzo preselis na drugu temu gdje su trudnice

baby♡girl
    19. Prosinac 2014. 16:16

Cure moje, ako ovaj put umišljam simptome, mijenjam profesiju, idem u glumice :D :D 
    Znači par dana imala neke bolne grčeve, mislim da je to bila O, a i sve dane smo imali odnose. Nadustost, piškim prečesto, imala sam neki bljak filing par dana nakon jela/kave. Kao da ću povratiti. U prvoj trudnoći isti filing, bez ijednog povraćanja. Idem sinoć leći, mrva spava s nama u krevetu, toliko mi je smrdilo mlijeko u cijeloj sobi da sam se pokrila po nosu. Da ne pričam da mi cijeli frižder smrdi po salami čim ga otvorim, jutarnja mokraća fuj i tako to. Spava mi se, već par dana odspavam popodne po sat-dva, i nakon toga mi se i dalje spava. I sad kad smo ručali, idem s pikulicom oprati zubiće, moramo zajedno prati inače ne da, kad ono krvare mi desni. Iscjedak bio bijeli, sad više vodeni, i dalje mokro sve, ali nije bijelo (nisam napaljena haha :P ) Prije ova dva duža ciklusa bio mi je jedan od 24 dana. Mislim ono, da tijelo može tako poluditi. U grudima neka težina, ali nema nekakvih bolova. Na licu svaki dan novih 5 potkožnih malih prištića, inače nemam tih problema, čak otkako sam rodila mi je koža predivna postala. Nekako mi se čini da umišljam, ali kak da umislim iscjedak i krvarenje desni? Lude li psihe :D

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI