cure, kaj mislite, jel prerano 3 dana prije nego što moram dobit napravit test? Prenestrpljivi smo :O
mitakc02
Hvala vam cure, od srca, divne ste.. ipak mislim da ce M doci danas, jutros sam imala blijedo smeđi iscjedak i boli me stomak kao da cu dobiti svaki tren.
Mitakac, sve zavisi kada si imala ovulaciju. Ako znas kada si je imala, onda mozes napraviti test, a ako ne onda moze biti prerano i test moze biti lažno negativan. Evo pogledaj Nikin slucaj, prva dva rana testa su joj pokazali - . U svakom sretno.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
alms sretan ti rođendan sve naj naj naj a najviše od svega ti želim da ugledaš plusić!!!
Imam pitanje..evo napokon ko da mi je vjestica dosla.nesto slabo krenilo ali mislim da je to to.zanima me nakon menzesa kad je najbolje se narucitckod ginekologa za radit briseve i da mi vidi ocu ovsj mjesec imat ovulaciju ?
AlmS kakvo je stanje?
Dita žao m je šti je M stigla...Kod gin ti se najbolje naručiti dan-dva prije sredine ciklusa ali kao što si vidjela u svake od nas O se javlja u drugo vrijeme
<3 2/2013 <3
AlmS kakvo je stanje?
Dita žao m je šti je M stigla...Kod gin ti se najbolje naručiti dan-dva prije sredine ciklusa ali kao što si vidjela u svake od nas O se javlja u drugo vrijeme
<3 2/2013 <3
Imam jedno pitanje... ovak: ja nemam dopunsko osiguranje pa me zanima da li zna netko koliko cu morati platiti prvi ultrazvuk i vadenje krvi?
Vadenje krvi je bilo 50 kn, a UZV ne znam tocno koja je cijena. Sad mislim da ti cijena vadenja krvi ovisi I o samoj pretragi u koju se svrhu vadi.
14.06.2014. L ♥
Stella, nista novo. Rodjendan prosao, M nema. I dalje imam povremeno zuckasto- smedji iscjedak, ali danas je 32.dan ciklusa, prosli mjesec je stigla na 34. Tako da ju ocekujem sutra/ prekosutra. Ocito su mi se ciklusi produzili, sto mi nikako ne odgovara jer s ovako dugim ciklusom cu potpuno fuliti plodne dane sljedeci mjesec, kada cemo suprug i ja biti razdvojeni. Ali nema veze, bit ce kada bude sudjeno. Hvala ti sto mislis na mene, cmoka
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji