Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    19. Prosinac 2014. 21:55

Hvala vam! Svima!😙😘😙😘😙
    I drugi test pokazao pozitivno pa se sad ceka samo potvrda od ginekologa!! 
    Nos mi je postao osjetljiv na sve mirise a posebno na cigarete i parfeme., jutarnje mucnine nemam ali zato imam popodnevne i večernje i ludim...uzasno je to!!😊☺😊☺

StellaMaris
    19. Prosinac 2014. 22:28

AlmS draga pa to bi moglo biti tooooo ...ajme ako je stvarno trudnoca ne mogu zamisliti vasu srecu, drzim fige  Javi cim napravis test!

BabyGirl oces li cekat do utoraka pregled ili ces test raditi ranije
    Bebinjo cestitam jos jednom...uzivaj u slatikim mukama

<3 2/2013 <3

almS
    19. Prosinac 2014. 23:43

Hvala cure. Sutra mi je rodjendan, samo da se ne pojavi sutra, a nakon sutra ni narednih 9 mjeseci.. Dirty thirty :D

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

baby♡girl
    20. Prosinac 2014. 06:59

AlmS sretan rođendannn :))))
    Navijam da gospođica M ne dođe barem do sljedećeg rođendana:) 
    StellaMaris ne znam da li da napravim, ne znam ni kad trebam dobiti. Sve se zbrčkalo. Iako bi ja rado napravila :D sinoć jedva zaspala od glavobolje. Možda kupim danas test. Pa javim. Samo pozitivno ;) 
    LuKi i ja se nadam da to spavanje ukazuje na nešto. Vidjet' ćemo sve :)
    I sad ak' bude to to, testić ispod bora MM za poklon. Bude me pitao kaj mu toplomjer poklanjam haha :D 
    Bebinjo ja sam za prvu trudnoću četiri testa radila, nisam vjerovala haha :) tad sam radila par dana prije menge, čak mislim da je bilo i 9 dana prije. Bila je slaba crtica, ali bila je :))) i onda čekanje pregleda svaki mjesec. A kad sam vidjela onaj aparatić u bolnici kaj samo prislone na trbuh i čuju se otkucaji, mislim si to je meni trebalo. Svojoj pikulici sam puštala muziku da mi javi da je tu, a samo kad se sjetim njenog štucanja u bušici, MM me silio da pijem vodu da se ona ne pati. Sad sam se raspisala. Sorry. Ali to je tako lijepo razdoblje bilo da mi idu suze na oči. Curke moje samo opušteno, pogotovo ove koje duže rade na bebi, možda vaša buduća bebica želi biti rođena baš ovu jesen, pa se zato dosad nije primila. Ali bit će. Moraaa.    

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LuKi5
    20. Prosinac 2014. 08:28

AlmS sretan rodendan draga  

babygirl bas sam se fino nasmijala za toplomjer hahahaha zakon. Biti ce biti toplomjera :P ;)  

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    20. Prosinac 2014. 10:20

AlmS...sretan rodendan, zelim da ti bude najsretniji dosad i da za poklon dobijes ni manje ni vise nego jedan test s plusicem (ili dvije crtice)   

<3 2/2013 <3

mare27
    20. Prosinac 2014. 10:40

alms sretan rođendan i neka ti se ostvari tvoja najveća želja

Pepita2109
    20. Prosinac 2014. 11:00

mama2 i Luki ma nezaštićeni odnos smo imali jedino 12.11. tako da i nisam previše očekivala, jedino ako se poslije slučajno nije dogodilo da je malo u mene prije vađenja :P aliii kažem opet čisto sumnjam :) kad se vratim s puta idem ginekologu pa ćemo vidjeti :)

almS Sretan ti rođendan i sve najbolje i neka ti se ostvare sve želje :* :) <3

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.