Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    22. Prosinac 2014. 11:15

bebinjo jel nemaš privatnika u blizini da odeš,samo da ti napravi uzv da budeš mirna?

StellaMaris
    22. Prosinac 2014. 11:36

Bebinjo ako imaš toliku temperaturu lijepo odi na hitnu i reci da si trudna i da imaš 39 temperaturu...mislim da je previše čekati skoro mjesec dana
    Pepita i tebi savjetujem da odeš na hitnu ako te toliko boli...možda imaš upalu za koju ti trebaju antibiotici a bolje je da ih što prije kreneš uzimat nego da Božić provedeš u bolovima

Cure nek vam sve boljke što prije odu...iš iš iš, brzo ozdravite!!!

<3 2/2013 <3

dita0108
    22. Prosinac 2014. 13:28

a gdje nam je nika???

Pepita2109
    22. Prosinac 2014. 15:33

Dita0108 i Luki da me nastavilo onako boljeti išla bih sigurno, zasad sam stvarno super..

da da nema nam nike već neko vrijeme

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    22. Prosinac 2014. 17:58

Hej curke moje, ipak nista od mog plusica ovaj mjesec. Bila sam u pravu, ovulacija mi je bila oko 20-og dana ciklusa, stoga mi se isti i produzio. Danas imam jako slabi blijedo crveni iscjedak, isto znaci da je pitanje trenutka kada ce definitivno procuriti. Nisam previse razocarana, jer sam imala predosjecaj da nije upalilo ovaj mjesec, a i nismo bas bili aktivni kada je bila O. Sljedeci mjesec odmaram, jer cemo suprug i ja biti razdvojeni u vrijeme plodnih dana. Mozda februar bude dobitni mjesec, ko zna! Svim vama od srca zelim da ugledate plus cim prije.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.