Pepita svakako se javi ginekologu na pregled. Curke nama je tri dana do neočekivane gospodičneM, jedini simptomi koje imam su bolne grude (ali to i inače imam prije dolaska gospodičneM iako ovaj put osjetljivost možda malo jače izražena), i čini mi se da su mi bradavice mrvu tamnije, ali to sam možda i umislila.....

Ja to mogu, ja to hoću....
Luki budem kad se vratimm sad sam dalekooo od doma tako da ne može mi sad ništa napraviti.. Eto sad kao da ništa nije ni bilo, samo mi se povraća jako :( pomislila čak da nije upala jajnika, ali zar ne bi onda trebao i iscjedak biti neugodnog mirisa?? A ova bol od sinoć je bila neopisiva
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Meni 25-ti dan ciklusa (imam dosta kratke cikluse, 25-27 dana), a i prema temperaturama mi je ovulacija bila ranije tako da mi je danas 12dpo. Već treći dan imam tamnosmeđi iscjedak i mislila sam da menga stiže, ali temperatura je još uvijek povišena. I sise bole još od ovulacije, već su mi i dosadne postale..
Najkasnije dobijem mengu na 13dpo, tako da možda sutra dođe i temperatura padne, ne znam ni sama. Sve skupa, ne vjerujem da će biti nešto od mog božićnog poklona.
Curama koje ne očekuju mengu za blagdane, držim vam fige!

bebinjo jel nemaš privatnika u blizini da odeš,samo da ti napravi uzv da budeš mirna?

Bebinjo ako imaš toliku temperaturu lijepo odi na hitnu i reci da si trudna i da imaš 39 temperaturu...mislim da je previše čekati skoro mjesec dana
Pepita i tebi savjetujem da odeš na hitnu ako te toliko boli...možda imaš upalu za koju ti trebaju antibiotici a bolje je da ih što prije kreneš uzimat nego da Božić provedeš u bolovima
Cure nek vam sve boljke što prije odu...iš iš iš, brzo ozdravite!!!
StellaMaris preko noći me prestalo boljeti sad samo opet onaj osjećaj da trebam dobiti, nisam imala temp ni ništa, ako mi bude opet tako sigurno ću na hitnu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji