bebinjo jel nemaš privatnika u blizini da odeš,samo da ti napravi uzv da budeš mirna?
Bebinjo ako imaš toliku temperaturu lijepo odi na hitnu i reci da si trudna i da imaš 39 temperaturu...mislim da je previše čekati skoro mjesec dana
Pepita i tebi savjetujem da odeš na hitnu ako te toliko boli...možda imaš upalu za koju ti trebaju antibiotici a bolje je da ih što prije kreneš uzimat nego da Božić provedeš u bolovima
Cure nek vam sve boljke što prije odu...iš iš iš, brzo ozdravite!!!
<3 2/2013 <3
Dita0108 i Luki da me nastavilo onako boljeti išla bih sigurno, zasad sam stvarno super..
da da nema nam nike već neko vrijeme
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hej curke moje, ipak nista od mog plusica ovaj mjesec. Bila sam u pravu, ovulacija mi je bila oko 20-og dana ciklusa, stoga mi se isti i produzio. Danas imam jako slabi blijedo crveni iscjedak, isto znaci da je pitanje trenutka kada ce definitivno procuriti. Nisam previse razocarana, jer sam imala predosjecaj da nije upalilo ovaj mjesec, a i nismo bas bili aktivni kada je bila O. Sljedeci mjesec odmaram, jer cemo suprug i ja biti razdvojeni u vrijeme plodnih dana. Mozda februar bude dobitni mjesec, ko zna! Svim vama od srca zelim da ugledate plus cim prije.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji