Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    22. Prosinac 2014. 18:01

Evooo me curee...spor mi je net za poludit...potrosila brzi internet kad sam stalno na njemu...
    Uglavnom ja vam muke mucim s mučninom..muka mi kad sam gladna,muka kad sam sita..samo mi nije muka kad jedem hahahahaha bit ce u meni tona.inunitet mi je pao skroz,bapale me gljivice,uho me boli ali bit ce to sve dobro..
    Danas sam bila na kontroli i dr mi je zvanicno cestitala i od sada idem svako 4 tj. Na kontrole..srce junački kuca,točkica moja se uduplala sad je oko centimetar velika..krvarenje je stalo ali idalje triban pit tablete i do iduce sam kontrole na bolovanju (ako mi nedaju otkaz)..moram vas sad pohvatat koja je u kojoj fazi... Saljem vam puseee

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

mitakc02
    22. Prosinac 2014. 20:36

ja sam radila briseve u rujnu ove godine, 2mj nakon kiretaže...nisam bila kod privatnika.. ništa nisam platila..imam dopunsko pa valjda zato... ureaplasma, klamidija, uf ne sjećam se više, još jedno 2-3 su bila u pitanju... i čekala sam tjedan dana nalaze.

mitakc02

StellaMaris
    22. Prosinac 2014. 20:54

Nika baš mi je drago što je sve tako (osim zbog mučnina)...baš sam se bila zamislila što se ne javljaš. Čuvaj svoju mrvicu i odmaraj  

Dita u privatnika cijena briseva varira od 250kn do 400kn (u Splitu, mislim da je ZG dosta skuplji), Još ako ti na to ide pregled i UZV nećeš proć ispod 500-600kn. Npr. u mog gin. privatnika: pregled, UZV, brisevi i papa dođe oko 600kn, bez pape je 450kn. To je paket cijena. Brisevi su obično na aerobne i anaerobne bakterije, klamidiju, ureaplasmu i mikoplasmu

<3 2/2013 <3

kosee
    23. Prosinac 2014. 10:39

nika, baš lijepo da si čula srce i da je sve u redu. nadam se da će mučnine brzo proći..

Meni menga još nije stigla, već četvrti dan smeđi iscjedak, što je skroz netipičino za mene i baš mi ide na živce. Danas mi je menga već po svim kriterijima trebala doći, ali temperatura jutros još povišena. Tako da sam napravila test i eto - minus.

Čekam da vještica dođe.. I baš sam nekako loše i tužna i bezvoljna. Sad mi još kolega u uredu priča da što ja čekam s djecom, da ako bude problema, da dok se to detektira i sve ostalo, da ću biti prestara za posvajanje. Bože, neki ljudi ne promisle ni minutu prije nego počnu pričati, baš me ubio u pojam, skoro sam se rasplakala..

almS
    23. Prosinac 2014. 11:33

Kreten, kako mrzim takve ljude. I mene stalno zapitkuju " kada ce beba, sta cekamo itd". Ljudi bas nemaju osjecaja, nekultura dominira. Ja jos nikad nisam dobila, boli me stokam, kao da cu dobiti svaki momenat, stavila sam ulozak jos jucer, ali sam jucer nasla rozu kapljicu i jutros isto tako mali rozi trag! Nervira me do bola sto mi se vise nista ne zna, bas me maltlerira, ako ce doci, nek dodje posteno a ne ovako. Jos sam jutros pricala sa prijateljicom koja ja pocela da pokusava mjesec prije mene i sada je u 4. mjesecu trudnoce. Presretna sam zbog nje, ali sam ja tako tuzna i bezvoljna. Bas mi se sve skupilo.. uzas!!

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

kosee
    23. Prosinac 2014. 11:52

alm, tako i meni, ako će doći neka dođe, a očito hoće ako je test negativan. Ovako 'smeđim' unedogled i samo postajem sve nervoznija..

Jučer rodila prijateljica koja je bila 3 mjeseca u vezi kad je ostala trudna. Mi se trudimo više od toga, a u vezi smo godinama, htjela sam sve napraviti ispravno - useljavanje, brak pa onda tek beba. Stvoriti okruženje za to malo biće kakvo i zaslužuje. Oni su sve skrpali u par mjeseci i sad uživaju. Sretna sam zbog njih, a i Božićno vrijeme je i pokušavam ne razmišljati što je fer a što nije, ali mi je eto baš teško.

Jesi ti uopće radila test ovaj ciklus? Možda je to samo neki lagani spotting, trudnoća ne mora biti isključena..

NMareN
    23. Prosinac 2014. 12:25

curke nemojte biti tužne, doći će i vama plusići, a onda cete biti sretne više od ikoga, sigurna sam u to. Osobe koje postavljaju tako neugodnim pitanjima treba im isto tako neugodno i odgovoriti, ako oni nemaju srama tako nešto pričati onda kosee nemoj ni ti biti tužna zbog toga.
    Naša gospodičnaM još nije stigla, ne očekujemo je za 2dana, 25.12., hmmm možda dobijemo pokoln pod bor, bilo bi lijepo to....

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.