Dita0108 i Luki da me nastavilo onako boljeti išla bih sigurno, zasad sam stvarno super..
da da nema nam nike već neko vrijeme
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hej curke moje, ipak nista od mog plusica ovaj mjesec. Bila sam u pravu, ovulacija mi je bila oko 20-og dana ciklusa, stoga mi se isti i produzio. Danas imam jako slabi blijedo crveni iscjedak, isto znaci da je pitanje trenutka kada ce definitivno procuriti. Nisam previse razocarana, jer sam imala predosjecaj da nije upalilo ovaj mjesec, a i nismo bas bili aktivni kada je bila O. Sljedeci mjesec odmaram, jer cemo suprug i ja biti razdvojeni u vrijeme plodnih dana. Mozda februar bude dobitni mjesec, ko zna! Svim vama od srca zelim da ugledate plus cim prije.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Evooo me curee...spor mi je net za poludit...potrosila brzi internet kad sam stalno na njemu...
Uglavnom ja vam muke mucim s mučninom..muka mi kad sam gladna,muka kad sam sita..samo mi nije muka kad jedem hahahahaha bit ce u meni tona.inunitet mi je pao skroz,bapale me gljivice,uho me boli ali bit ce to sve dobro..
Danas sam bila na kontroli i dr mi je zvanicno cestitala i od sada idem svako 4 tj. Na kontrole..srce junački kuca,točkica moja se uduplala sad je oko centimetar velika..krvarenje je stalo ali idalje triban pit tablete i do iduce sam kontrole na bolovanju (ako mi nedaju otkaz)..moram vas sad pohvatat koja je u kojoj fazi... Saljem vam puseee
Evooo me curee…spor mi je net za poludit…potrosila brzi internet kad sam stalno na njemu…
Uglavnom ja vam muke mucim s mučninom..muka mi kad sam gladna,muka kad sam sita..samo mi nije muka kad jedem hahahahaha bit ce u meni tona.inunitet mi je pao skroz,bapale me gljivice,uho me boli ali bit ce to sve dobro..
Danas sam bila na kontroli i dr mi je zvanicno cestitala i od sada idem svako 4 tj. Na kontrole..srce junački kuca,točkica moja se uduplala sad je oko centimetar velika..krvarenje je stalo ali idalje triban pit tablete i do iduce sam kontrole na bolovanju (ako mi nedaju otkaz)..moram vas sad pohvatat koja je u kojoj fazi…Saljem vam puseee
A mucnine, joj, joj. Proci ce one. Bas su zeznute. Drzi se, dobro je dok mozes jesti :))) Da se pridruzim cestitkama. Srce maleno kuca Prekrasna vijest. :)))))

14.06.2014. L ♥
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
ja sam radila briseve u rujnu ove godine, 2mj nakon kiretaže...nisam bila kod privatnika.. ništa nisam platila..imam dopunsko pa valjda zato... ureaplasma, klamidija, uf ne sjećam se više, još jedno 2-3 su bila u pitanju... i čekala sam tjedan dana nalaze.
mitakc02
Nika baš mi je drago što je sve tako (osim zbog mučnina)...baš sam se bila zamislila što se ne javljaš. Čuvaj svoju mrvicu i odmaraj
Dita u privatnika cijena briseva varira od 250kn do 400kn (u Splitu, mislim da je ZG dosta skuplji), Još ako ti na to ide pregled i UZV nećeš proć ispod 500-600kn. Npr. u mog gin. privatnika: pregled, UZV, brisevi i papa dođe oko 600kn, bez pape je 450kn. To je paket cijena. Brisevi su obično na aerobne i anaerobne bakterije, klamidiju, ureaplasmu i mikoplasmu
<3 2/2013 <3
nika, baš lijepo da si čula srce i da je sve u redu. nadam se da će mučnine brzo proći..
Meni menga još nije stigla, već četvrti dan smeđi iscjedak, što je skroz netipičino za mene i baš mi ide na živce. Danas mi je menga već po svim kriterijima trebala doći, ali temperatura jutros još povišena. Tako da sam napravila test i eto - minus.
Čekam da vještica dođe.. I baš sam nekako loše i tužna i bezvoljna. Sad mi još kolega u uredu priča da što ja čekam s djecom, da ako bude problema, da dok se to detektira i sve ostalo, da ću biti prestara za posvajanje. Bože, neki ljudi ne promisle ni minutu prije nego počnu pričati, baš me ubio u pojam, skoro sam se rasplakala..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji