Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    18. Prosinac 2014. 22:40

meni isto trebalo za novu godinu ali malo se pomaklo prosli ciklus od stresa, tako da 4.1. dan D hvala mare27, ja sam jedna od rijetkih iz stare ekipe kojoj jos nije uspjelo ali hoce i meni jednom

mare27
    19. Prosinac 2014. 06:33

lidija87

meni isto trebalo za novu godinu ali malo se pomaklo prosli ciklus od stresa, tako da 4.1. dan D hvala mare27, ja sam jedna od rijetkih iz stare ekipe kojoj jos nije uspjelo ali hoce i meni jednom

hoće,kad se budeš najmanje nadala  druga crtica će se samo pojaviti

mama@
    19. Prosinac 2014. 14:56

lidija87

Nisi jedina ostala od stare ekipe.... ja evo staziram vec 9 mjeseci

Arria
    19. Prosinac 2014. 01:01

Bebinjo bolovi su normalni, mene još uvijek boli. Prije sam se brinula sad mi je postalo normalno. 
    Svim ostalim curkama želim idučih 9 mjeseci bez one crvene fufe. 

LuKi5
    19. Prosinac 2014. 08:41

Prvo da cestitam na plusicima novim. 
    Drage moje, ja sam presretna, prekjucer su me operirali I nisu mi morali vaditi jajovod, uspili su ukloniti cijeli tumor , a zbog njegovog polozaja na UZV su mislili da je zahvatio jajovod. Drugi dan od operacije sam vec dosla doma. :)))

engy
    27. Prosinac 2014. 14:00

sorry,ja tek sad vidila da si i ti bila na operaciji.Vjerujem da ti nije bilo lako,ali je najbitnie da je sve dobro proslo i ne ponovilo se!!!!!

14.06.2014. L ♥

mare27
    19. Prosinac 2014. 09:09

bravo,baš jako lijepa vijest za ovo jutro,sretna sam zbog tebe :***

StellaMaris
    19. Prosinac 2014. 09:13

Luki draga super što je tako ispalo, stvarno si hrabra i svaka čast na pozitivnoj energiji koju širiš...Zaslužila si da ove blagdane provedeš kući uz svoje najdraže...  

<3 2/2013 <3

LuKi5
    19. Prosinac 2014. 09:28

Hvala vam drage   Ja jos ne mogu vjerovat koliko sam mobilna s obzirom na operaciju. Prva operacija I ova su mi nebo I zemlja. Jos se ljute na mene jer sam non stop u pokretu, a izludila bi da moram stalno lezati. Za Bozic ce mi izvaditi punte. Najteze mi je pao onaj kateter, kad su mi ga izvadili sam se preporodila. 

14.06.2014. L ♥

NMareN
    19. Prosinac 2014. 10:02

Iskrene čestitke bebinjo. LuKI baš mi je drago da je sve dobro prošlo. Lidija doći će nam svima nama plusići i prije nego mislimo, sigurna sam u to . Mi gospodičnuM ne očekujemo za Boić i ako je neće biti test radim poslije nove.... Samo još da se nadovežem na priču o našim snažnim polovicama, moram pohvaliti svog supruga, kratko smo u braku ali jako dugo u vezi i nikad nije prošao cijeli 1dan a da nismo npr.pričali, sms-i su uvijek kak kažete tepajući, svako malo me iznenadi nekom sitnicom,pažljiv je jako prema meni, puno me voli a to i pokazuje, nemam problema kao neke cure ovdje, nadam se da će tako i ostati

Ja to mogu, ja to hoću....

Marincica
    19. Prosinac 2014. 10:09

Luki draga, jako lijepa vijest, drago mi je da je na kraju sve dobro proslo 

Trudilice moje drage ubrzo cemo i mi imat malene smotuljke . samo naprijed 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Arria
    19. Prosinac 2014. 10:22

Luki ja sam išla operirati rak grlića maternice i doktoru sam prije nego su me uspavali strogo zabaranila da mi stave kateter i nisu. U 9:30h izašla iz sale, u 14:00 me skinuli sa infuzije i ja govorim sestri odoh ja piti kavu, a kavu ne pijem, valjda me anestezija udarila. Imala sam i tumor na jajniku i to sam riješila, hvala Bogu sve ok i sada čekam svog anđela. Sretno i brz oporavak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI