meni isto trebalo za novu godinu ali malo se pomaklo prosli ciklus od stresa, tako da 4.1. dan D hvala mare27, ja sam jedna od rijetkih iz stare ekipe kojoj jos nije uspjelo
ali hoce i meni jednom
meni isto trebalo za novu godinu ali malo se pomaklo prosli ciklus od stresa, tako da 4.1. dan Dhvala mare27, ja sam jedna od rijetkih iz stare ekipe kojoj jos nije uspjelo
ali hoce i meni jednom
hoće,kad se budeš najmanje nadala druga crtica će se samo pojaviti

meni isto trebalo za novu godinu ali malo se pomaklo prosli ciklus od stresa, tako da 4.1. dan Dhvala mare27, ja sam jedna od rijetkih iz stare ekipe kojoj jos nije uspjelo
ali hoce i meni jednom
Nisi jedina ostala od stare ekipe.... ja evo staziram vec 9 mjeseci

Bebinjo bolovi su normalni, mene još uvijek boli. Prije sam se brinula sad mi je postalo normalno.
Svim ostalim curkama želim idučih 9 mjeseci bez one crvene fufe.
Prvo da cestitam na plusicima novim.
Drage moje, ja sam presretna, prekjucer su me operirali I nisu mi morali vaditi jajovod, uspili su ukloniti cijeli tumor , a zbog njegovog polozaja na UZV su mislili da je zahvatio jajovod. Drugi dan od operacije sam vec dosla doma. :)))
sorry,ja tek sad vidila da si i ti bila na operaciji.Vjerujem da ti nije bilo lako,ali je najbitnie da je sve dobro proslo i ne ponovilo se!!!!!

14.06.2014. L ♥
Luki draga super što je tako ispalo, stvarno si hrabra i svaka čast na pozitivnoj energiji koju širiš...Zaslužila si da ove blagdane provedeš kući uz svoje najdraže...
<3 2/2013 <3
Hvala vam drage
Ja jos ne mogu vjerovat koliko sam mobilna s obzirom na operaciju. Prva operacija I ova su mi nebo I zemlja. Jos se ljute na mene jer sam non stop u pokretu, a izludila bi da moram stalno lezati. Za Bozic ce mi izvaditi punte. Najteze mi je pao onaj kateter, kad su mi ga izvadili sam se preporodila.

14.06.2014. L ♥
Iskrene čestitke bebinjo. LuKI baš mi je drago da je sve dobro prošlo. Lidija doći će nam svima nama plusići i prije nego mislimo, sigurna sam u to . Mi gospodičnuM ne očekujemo za Boić i ako je neće biti test radim poslije nove.... Samo još da se nadovežem na priču o našim snažnim polovicama, moram pohvaliti svog supruga, kratko smo u braku ali jako dugo u vezi i nikad nije prošao cijeli 1dan a da nismo npr.pričali, sms-i su uvijek kak kažete tepajući, svako malo me iznenadi nekom sitnicom,pažljiv je jako prema meni, puno me voli a to i pokazuje, nemam problema kao neke cure ovdje, nadam se da će tako i ostati

Ja to mogu, ja to hoću....
Luki draga, jako lijepa vijest, drago mi je da je na kraju sve dobro proslo
Trudilice moje drage ubrzo cemo i mi imat malene smotuljke . samo naprijed
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Luki ja sam išla operirati rak grlića maternice i doktoru sam prije nego su me uspavali strogo zabaranila da mi stave kateter i nisu. U 9:30h izašla iz sale, u 14:00 me skinuli sa infuzije i ja govorim sestri odoh ja piti kavu, a kavu ne pijem, valjda me anestezija udarila. Imala sam i tumor na jajniku i to sam riješila, hvala Bogu sve ok i sada čekam svog anđela. Sretno i brz oporavak.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji