Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    19. Prosinac 2014. 08:41

Prvo da cestitam na plusicima novim. 
    Drage moje, ja sam presretna, prekjucer su me operirali I nisu mi morali vaditi jajovod, uspili su ukloniti cijeli tumor , a zbog njegovog polozaja na UZV su mislili da je zahvatio jajovod. Drugi dan od operacije sam vec dosla doma. :)))

14.06.2014. L ♥

mare27
    19. Prosinac 2014. 09:09

bravo,baš jako lijepa vijest za ovo jutro,sretna sam zbog tebe :***

StellaMaris
    19. Prosinac 2014. 09:13

Luki draga super što je tako ispalo, stvarno si hrabra i svaka čast na pozitivnoj energiji koju širiš...Zaslužila si da ove blagdane provedeš kući uz svoje najdraže...  

<3 2/2013 <3

LuKi5
    19. Prosinac 2014. 09:28

Hvala vam drage   Ja jos ne mogu vjerovat koliko sam mobilna s obzirom na operaciju. Prva operacija I ova su mi nebo I zemlja. Jos se ljute na mene jer sam non stop u pokretu, a izludila bi da moram stalno lezati. Za Bozic ce mi izvaditi punte. Najteze mi je pao onaj kateter, kad su mi ga izvadili sam se preporodila. 

14.06.2014. L ♥

NMareN
    19. Prosinac 2014. 10:02

Iskrene čestitke bebinjo. LuKI baš mi je drago da je sve dobro prošlo. Lidija doći će nam svima nama plusići i prije nego mislimo, sigurna sam u to . Mi gospodičnuM ne očekujemo za Boić i ako je neće biti test radim poslije nove.... Samo još da se nadovežem na priču o našim snažnim polovicama, moram pohvaliti svog supruga, kratko smo u braku ali jako dugo u vezi i nikad nije prošao cijeli 1dan a da nismo npr.pričali, sms-i su uvijek kak kažete tepajući, svako malo me iznenadi nekom sitnicom,pažljiv je jako prema meni, puno me voli a to i pokazuje, nemam problema kao neke cure ovdje, nadam se da će tako i ostati

Ja to mogu, ja to hoću....

Marincica
    19. Prosinac 2014. 10:09

Luki draga, jako lijepa vijest, drago mi je da je na kraju sve dobro proslo 

Trudilice moje drage ubrzo cemo i mi imat malene smotuljke . samo naprijed 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Arria
    19. Prosinac 2014. 10:22

Luki ja sam išla operirati rak grlića maternice i doktoru sam prije nego su me uspavali strogo zabaranila da mi stave kateter i nisu. U 9:30h izašla iz sale, u 14:00 me skinuli sa infuzije i ja govorim sestri odoh ja piti kavu, a kavu ne pijem, valjda me anestezija udarila. Imala sam i tumor na jajniku i to sam riješila, hvala Bogu sve ok i sada čekam svog anđela. Sretno i brz oporavak. 

LuKi5
    19. Prosinac 2014. 12:13

Drage, hvala vam 
    Arria, drago mi je da si uspjela zatrudniti unatoc svemu sto te snaslo.  Ja sam prvi put operirala tumor na jajniku 2013.  I 7 mjeseci od operacije sam uspjela zatrudniti, prije 6 mjeseci sam rodila I nakon poroda se tumor opet vratio, moram tumor markere dvaput godisnje vaditi jer je po nalazu prvom to benigni tumor koji se vraca. Na prvoj operaciji su mi radili resekciju jajnika posto je nekih 11 cm bio narastao I zahvatio dio jajnika. Tako da mi lijevi jajnik nije cijeli, a posto tad jos nisam rodila nisu mi ga htjeli vaditi. Na ovoj operaciji je bila sreca da je tumor nekako strsao tako da su jajnik I jajovod ostali netaknuti. Bilo je tesko vidot na UZV posto je zaklonio jajnik I jajovod. :) Dali su mi pola neke tablete prije operacije koja me dobro pukla tako da se uopce ne sjecam kad su sestre dosle po mene. Jedino cega se sjecam je da sam na kratko dosla sebi u operacijskoj sali, da su mi stavili onu masku na usta I probudila se u sobi, s tri deke na sebi zbunjena, gledam di mi je prsten. Dosla sestra I govori mi da mi je prsten medu slusalicama I smjeska se. Kasnije su mi cimerice rekle da me bas dobro osamutila ta tableta

14.06.2014. L ♥

kosee
    19. Prosinac 2014. 12:50

Luki, svaka čast na hrabrosti i drago mi je da je sve prošlo dobro i da si već u pokretu, nadam se da ćeš uživati u blagdanima neopterećeno!

Moja bi trebala doći 23.12., zasad temperatura još povišena, a grudi me boluckaju i zatežu od nakon ovulacije. Mislim da ću napraviti test na Božić ako do tada ne dođe, ali poznajući moju bit će na vrijeme.

Svima vibram za plusiće!

almS
    19. Prosinac 2014. 13:03

Luki, zaista divne vijesti, bas sam sretna zbog tebe. 
    Bebinjo, cestitam od srca. 
    Da se nadovezem na priču o muzicima- puzucima, ja sam zaista imala srece. Mi se inače ponasamo kao tinejdžeri, baby girl kao da je opisala odnos mene i mog supruga. Inace, ja o svakoj nedoumici pricam samo sa njim, cak sam prije par dana slučajno vidjela na njegovom telefonu u historiji pretraga na internetu da je tražio i citao o simptomima trudnoce, jer je meni danas 30. dan ciklusa i od M ni traga.. nemam nikakav iscjedak ni nikakav drugi simptom, osim kao nekog pritiska dolje i boliva u stomaku, kao da ce doci svaki trenutak. Jutros sam primjetila da su mi bradavice dosta tamnije, nego inace. Ne nadam se, da se ne bi jos vise razocarala, ukoliko ne dodje poslije Bozica cu uraditi test. Ljubim vas sve i drzim figr svima, da ae glupaca ne pojavi narenih 9 mjeseci.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.